Gebruiksaanwijzing PHILIPS QS6160

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS QS6160. Wij hopen dat dit PHILIPS QS6160 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS QS6160 te teleladen.


PHILIPS QS6160 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (20373 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS QS6160

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] -- Dit apparaat is alleen bedoeld voor het trimmen en droog scheren van gezichtshaar (baard, snor en bakkebaarden). Algemeen -- Het apparaat voldoet aan de internationaal erkende IEC veiligheidsvoorschriften en kan veilig onder de kraan worden gereinigd. Naleving van richtlijnen Dit Philips-apparaat voldoet aan alle richtlijnen met betrekking tot elektromagnetische velden (EMV). Als het apparaat volgens de instructies in deze gebruiksaanwijzing wordt gebruikt, is het veilig te gebruiken volgens het nu beschikbare wetenschappelijke bewijs. [. . . ] 6 Als u klaar bent drukt u nogmaals op de aan/uitknop van het trimhoofd om het trimhoofd uit te schakelen. Als u het trimhoofd zonder kam gebruikt, wordt uw haar dicht bij de huid afgesneden (op ongeveer 0, 5 mm). 104 Nederlands 1 U verwijdert de kam door deze van het apparaat te trekken. Trek nooit aan de buigzame bovenkant van de kam, maar altijd aan het onderste deel. 2 Druk eenmaal op de aan/uitknop van het trimhoofd om het trimhoofd in te schakelen. 3 Houd het apparaat vast met het trimhoofd omhoog gericht en maak neerwaartse bewegingen met de brede kant van het trimhoofd. De precisietrimmer gebruiken De precisietrimmer is maar half zo breed als de brede kant van het trimhoofd. Daardoor is het mogelijk het gebied rond de oren, de bakkebaarden en rond de mond en onder de neus nauwkeuriger te stylen. 1 Om de precisietrimmer te gebruiken, hoeft u alleen het knipelement te draaien totdat de precisietrimmer naar de voorkant van het apparaat wijst. 2 Druk eenmaal op de aan/uitknop van het trimhoofd om het trimhoofd in te schakelen. 3 Houd het apparaat vast met het trimhoofd omhoog gericht en maak neerwaartse bewegingen met de precisietrimmer. Scheren Controleer voor gebruik altijd of het scheerhoofd niet beschadigd of versleten is. 2 Druk eenmaal op de aan/uitknop van het trimhoofd om het trimhoofd in te schakelen. Vervang een beschadigd scheerhoofd voordat u het apparaat weer gebruikt (zie hoofdstuk ‘Vervangen’). Nederlands 105 1 Houd het apparaat in de scheerstand, met het scheerhoofd naar boven en het trimhoofd naar beneden. 2 Druk eenmaal op de aan/uitknop van het scheerhoofd om het scheerhoofd in te schakelen. , , Alleen QS6160: de aan/uitknop gaat branden om aan te geven dat het scheerhoofd in werking is. 3 Plaats het scheerhoofd voorzichtig op de huid en beweeg het apparaat langzaam tegen de haargroeirichting in, terwijl u lichte druk op het apparaat uitoefent. [. . . ] Als u problemen ondervindt bij het verwijderen van de accu, kunt u met het apparaat ook naar een Philips-servicecentrum gaan. u vindt de contactgegevens in het ‘worldwide guarantee’-vouwblad. De accu verwijderen Verwijder de accu alleen wanneer deze helemaal leeg is. 1 Haal het apparaat van de netspanning en laat de motor lopen totdat deze stopt. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS QS6160

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS QS6160 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag