Gebruiksaanwijzing PHILIPS QG3050 BROCHURE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS QG3050. Wij hopen dat dit PHILIPS QG3050 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS QG3050 te teleladen.


PHILIPS QG3050 BROCHURE: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2005 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PHILIPS QG3050 BROCHURE (2000 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS QG3050BROCHURE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] [. . . ] Afspoelbare hulpstukken 9 lengtestanden om uw haar netjes en gestyled te houden. Complete trimmer Trimmer voor neus, oren en wenkbrauwen Afspoelbare hulpstukken voor snelle en eenvoudige reiniging. Nieuwe scherpere randen Gebruik de complete trimmer zonder kam voor een stoppelbaard. Voor het eenvoudig en pijnloos trimmen van ongewenst haar. De scherpere randen zorgen voor een sneller en beter knipresultaat Afgeronde kap Het afgeronde trimuiteinde voorkomt wondjes en zorgt voor ultiem comfort Verzorgingsset QG3050/20 Specificaties Gebruiksgemak · Nat en droog: Afspoelbare hulpstukken lengtestanden Voedingssysteem · · · · Accessoires · · · · Batterijtype: NiMH Oplaadtijd: 10 uur Gebruikstijd: 35 minuten Gebruik: Alleen snoerloos Compleet trimmermesje Mini-scheerapparaat Precisietrimmer: 21 mm Trimmer voor neus, oren en wenkbrauwen Creëer uw eigen look Onderhoud · · Stylingbenodigdheden: Haartrimmer met kam met 9 standen, Baard- en snorkam · Aantal lengte-instellingen: 9 vergrendelbare · Garantie: 2 jaar wereldwijde garantie · Smeren: Mesjes hoeven niet te worden gesmeerd Publicatiedatum 2011-10-12 Versie: 3. 1. 1 © 2011 Koninklijke Philips Electronics N. V. [. . . ] [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS QG3050

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS QG3050 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag