Gebruiksaanwijzing PHILIPS QC5570

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS QC5570. Wij hopen dat dit PHILIPS QC5570 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS QC5570 te teleladen.


PHILIPS QC5570 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (24372 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PHILIPS QC5570 (4412 ko)
   PHILIPS QC5570 QUICK START GUIDE (634 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS QC5570

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] -- Gebruik alleen de bijgeleverde adapter om het apparaat op te laden. -- Als de adapter beschadigd is, moet u deze altijd laten vervangen door een adapter van het oorspronkelijke type om gevaar te voorkomen. Nederlands 29 -- Gebruik het apparaat niet wanneer het scheerhoofd, het knipelement of een van de opzetkammen beschadigd of kapot is. [. . . ] -- Zet het knipelement in de gewenste stand door de draaikop te draaien (‘klik’). € 3 mm – 5 – 7 Opmerking: Pas de stand van het knipelement altijd aan met de draaikop. Opmerking: Draai de draaikop niet meer dan 90° naar links of naar rechts. -- Dankzij de draaikop kunt u het apparaat vasthouden en gebruiken als een stylingkam. Als er zich veel haar heeft verzameld in de opzetkam, verwijder de opzetkam dan van de haartrimmer en blaas en/of schud het haar eruit. Tips -- We raden u aan op de hoogste stand van de standaardopzetkam te beginnen met knippen en de haarlengtestand geleidelijk omlaag te brengen. -- U knipt het meest doeltreffend wanneer u het apparaat tegen de haargroeirichting in beweegt. 32 Nederlands -- Omdat haar in verschillende richtingen groeit, moet u het apparaat in verschillende richtingen bewegen (naar boven, naar beneden en overdwars). -- Zorg ervoor dat de vlakke zijde van de opzetkam steeds goed in contact is met de hoofdhuid voor een gelijkmatig knipresultaat. -- Noteer de haarlengtestand die u gebruikt voor een bepaald kapsel als geheugensteuntje voor toekomstige knipsessies. Contouren bijwerken zonder opzetkam U kunt het apparaat zonder opzetkam gebruiken om het haar heel kort te knippen (0, 5 mm) of om de neklijn en de haarlijn rond de oren bij te werken. € 5 – 7 – 9 – 11 – 15 Pas op wanneer u knipt zonder opzetkam: het knipelement knipt iedere haar die het raakt. Trek nooit aan de buigzame bovenkant van de opzetkam, maar altijd aan het onderste gedeelte. 2 Kam eerst de haarpunten over het oor heen wanneer u de haarlijn rond de oren wilt gaan bijwerken. 4 Als u de contouren rond de oren wilt trimmen, houdt het apparaat dan zo vast dat slechts één kant van het knipelement de haren raakt. 5 Om de neklijn en de bakkebaarden bij te werken moet u het apparaat omdraaien en neerwaartse bewegingen maken. Scheren Tip: Scheren is gemakkelijker wanneer de haren korter zijn dan 1 mm. Als de haren langer zijn dan 1 mm, raden wij aan het knipelement zonder de opzetkam te gebruiken om de haren vooraf zo kort mogelijk te knippen. [. . . ] 1 Haal het apparaat van de netspanning en laat de motor lopen totdat deze stopt. 4 Gebruik een schroevendraaier om de accu uit het apparaat te verwijderen. Garantie en service Als u service of informatie nodig hebt of als u een probleem ondervindt, bezoek dan de ondersteuningspagina op de Philips-website (www. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS QC5570

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS QC5570 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag