Gebruiksaanwijzing PHILIPS QC 5390

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS QC 5390. Wij hopen dat dit PHILIPS QC 5390 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS QC 5390 te teleladen.


PHILIPS QC 5390 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (10710 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS QC 5390

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] , , Wenn die Akkus vollständig aufgeladen sind, leuchtet die Ladeanzeige durchgehend grün. [. . . ] , , Het display op de voorzijde van het apparaat geeft de gekozen haarlengte in millimeters na het knippen weer. Draai aan het instelwiel of druk op de aan/uitknop om het display opnieuw te activeren. Tip: Noteer de haarlengtestanden die u hebt gebruikt voor een bepaald kapsel als geheugensteuntje voor toekomstige knipsessies. Tips -- U knipt het doeltreffendst wanneer u het apparaat tegen de haargroeirichting in beweegt. -- Omdat haar in verschillende richtingen groeit, moet u het apparaat in verschillende richtingen bewegen (naar boven, naar beneden en overdwars). -- Zorg ervoor dat de vlakke zijde van de kam steeds goed in contact blijft met de hoofdhuid voor een gelijkmatig knipresultaat. -- Maak overlappende bewegingen om ervoor te zorgen dat u al het haar knipt dat moet worden geknipt. 6 Verwijder regelmatig het afgeknipte haar dat zich in de opzetkam ophoopt. [. . . ] 5 Gebruik het schoonmaakborsteltje om het geknipte haar te verwijderen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS QC 5390

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS QC 5390 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag