Gebruiksaanwijzing PHILIPS QC 5380

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS QC 5380. Wij hopen dat dit PHILIPS QC 5380 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS QC 5380 te teleladen.


PHILIPS QC 5380 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (12315 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS QC 5380

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] 16 Deutsch Konturen ohne Kammaufsatz Sie können das Gerät auch ohne Kammaufsatz verwenden, um Ihr Haar ganz kurz (0, 5 mm) zu schneiden oder die Konturen im Nacken und um die Ohren zu definieren. 2 Kämmen Sie das Haar über die Ohren, bevor Sie die Konturen um die Ohren herum schneiden. [. . . ] , , Wanneer de accu’s helemaal zijn opgeladen , brandt het oplaadlampje ononderbroken groen. Nederlands Het apparaat gebruiken Opmerking: U kunt het apparaat ook op netspanning gebruiken als de accu leeg is. Knippen met kam 39 Het apparaat wordt geleverd met 2 kammen voor verschillende haarlengten. Dit doet u door op de standkeuzeknop te drukken (1) en de kam naar de gewenste haarlengtestand te schuiven (2). , , De standen weergegeven in het venster tonen de gekozen haarlengte na het knippen in millimeters. Tip: Noteer de haarlengtestanden die u hebt gebruikt voor een bepaald kapsel als geheugensteuntje voor toekomstige knipsessies. Tips -- U knipt het doeltreffendst wanneer u het apparaat tegen de haargroeirichting in beweegt. -- Omdat haar in verschillende richtingen groeit, moet u het apparaat in verschillende richtingen bewegen (naar boven, naar beneden en overdwars). -- Zorg ervoor dat de vlakke zijde van de kam steeds goed in contact blijft met de hoofdhuid voor een gelijkmatig knipresultaat. -- Maak overlappende bewegingen om ervoor te zorgen dat u al het haar knipt dat moet worden geknipt. [. . . ] 41 Gebruik nooit perslucht, schuursponzen, schurende schoonmaakmiddelen of agressieve vloeistoffen zoals benzine, aceton of etherische oliën om het apparaat schoon te maken. 4 Duw met uw duim het midden van de bovenkant van het knipelement omhoog totdat het openklapt. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS QC 5380

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS QC 5380 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag