Gebruiksaanwijzing PHILIPS QC 5360

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS QC 5360. Wij hopen dat dit PHILIPS QC 5360 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS QC 5360 te teleladen.


PHILIPS QC 5360 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (10007 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS QC 5360

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] , , Wenn die Akkus vollständig aufgeladen sind, leuchtet die Ladeanzeige durchgehend grün. 13 2 Drücken Sie für die gewünschte Einstellung des Kammaufsatzes den Wahlschalter (1), und schieben Sie den Kamm in die gewünschte Schnittlängeneinstellung (2). [. . . ] Wanneer het apparaat volledig is opgeladen, kunt u het tot 60 minuten zonder snoer gebruiken. , , Het oplaadlampje begint groen te knipperen om aan te geven dat het apparaat wordt opgeladen. , , Wanneer de accu’s helemaal zijn opgeladen , brandt het oplaadlampje ononderbroken groen. Het apparaat gebruiken Opmerking: U kunt het apparaat ook op netspanning gebruiken als de accu leeg is. Knippen met kam Het apparaat wordt geleverd met 1 kam voor verschillende haarlengten. Dit doet u door op de standkeuzeknop te drukken (1) en de kam naar de gewenste haarlengtestand te schuiven (2). , , De standen weergegeven in het venster tonen de gekozen haarlengte na het knippen in millimeters. Tip: Noteer de haarlengtestanden die u hebt gebruikt voor een bepaald kapsel als geheugensteuntje voor toekomstige knipsessies. Tips -- U knipt het doeltreffendst wanneer u het apparaat tegen de haargroeirichting in beweegt. -- Omdat haar in verschillende richtingen groeit, moet u het apparaat in verschillende richtingen bewegen (naar boven, naar beneden en overdwars). -- Zorg ervoor dat de vlakke zijde van de kam steeds goed in contact blijft met de hoofdhuid voor een gelijkmatig knipresultaat. -- Maak overlappende bewegingen om ervoor te zorgen dat u al het haar knipt dat moet worden geknipt. [. . . ] 2 Verwijder de kam van het apparaat en reinig deze met het schoonmaakborsteltje. 3 Duw met uw duim het midden van de bovenkant van het knipelement omhoog totdat het openklapt. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS QC 5360

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS QC 5360 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag