Gebruiksaanwijzing PHILIPS QC 5135

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS QC 5135. Wij hopen dat dit PHILIPS QC 5135 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS QC 5135 te teleladen.


PHILIPS QC 5135 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1568 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PHILIPS QC 5135 (6310 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS QC 5135

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] 3 Druk op de keuzeknop voor de haarlengtestand (1) en beweeg de haarknipkam naar boven of beneden (2)omeenstandtekiezen(fig. Als er zich veel haar heeft verzameld in de kam, verwijder deze dan van het apparaat en blaas en/of schud het haar eruit. U kunt het apparaat zonder haarknipkam gebruiken om uw haar heel dicht bij de huid te knippen, naar een lengte van 1 mm (1/32 inch) om de neklijn en de haarlijn rond de oren bij te werken. [. . . ] Dit apparaat is uitsluitend bedoeld voor het knippen van hoofdhaar en gezichtshaar bij mensen. Noteer de haarlengtestanden die u hebt gebruikt voor een bepaald kapsel als geheugensteuntje voor toekomstige knipsessies. U knipt het meest doeltreffend wanneer u het apparaat tegen de haargroeirichting in beweegt. Omdat haar in verschillende richtingen groeit, moet u het apparaat ook in verschillende richtingen bewegen (omhoog, omlaag of zijdelings) (fig. Maak overlappende bewegingen om ervoor te zorgen dat het apparaat al het haar raakt dat moet worden geknipt. Zorg ervoor dat de vlakke zijde van de haarknipkam goed in contact is met de hoofdhuid voor een gelijkmatig knipresultaat. Om een goed resultaat te bereiken bij gekruld haar, weinig haar of lang haar, kunt u een stylingkam gebruiken om het haar naar het apparaat te geleiden. Naleving van richtlijnen Dit Philips-apparaat voldoet aan alle richtlijnen met betrekking tot elektromagnetische velden (EMV). Mits het apparaat op de juiste wijze en volgens de instructies in deze gebruiksaanwijzing wordt gebruikt, is het veilig te gebruiken volgens het nu beschikbare wetenschappelijke bewijs. Wanneer het apparaat volledig is opgeladen, kunt u het 40 minuten gebruiken. , Het CHARGE-lampje gaat branden om aan te geven dat het apparaat wordt opgeladen. Tips Wanneer u uw baard voor de eerste keer trimt, begin dan met een lengtestand die hoger is dan de lengte van uw baardharen en verklein de lengtestand geleidelijk. U trimt het meest doeltreffend wanneer u het apparaat tegen de haargroeirichting in beweegt. Maak overlappende bewegingen om ervoor te zorgen dat het apparaat al het haar raakt dat moet worden geknipt. [. . . ] Vervang het knipelement alleen door een origineel Philips-knipelement. 1 Duw met uw duim het middelste gedeelte van het knipelement omhoog totdat het openklapt en trek hetknipelementdanvanhetapparaataf(fig. Milieu Gooi het apparaat aan het einde van zijn levensduur niet weg met het normale huisvuil, maar lever het in op een door de overheid aangewezen inzamelpunt om het te laten recyclen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS QC 5135

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS QC 5135 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag