Gebruiksaanwijzing PHILIPS QC 5115

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS QC 5115. Wij hopen dat dit PHILIPS QC 5115 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS QC 5115 te teleladen.


PHILIPS QC 5115 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1057 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS QC 5115

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] 6 Om de neklijn en de bakkebaarden bij te werken moet u het apparaat omdraaien en neerwaartse bewegingen maken (fig. Schoonmaken Gebruik nooit perslucht, schuursponzen, schurende schoonmaakmiddelen of agressieve vloeistoffen zoals alcohol, benzine of aceton om het apparaat schoon te maken. [. . . ] Houd toezicht op jonge kinderen om te voorkomen dat ze met het apparaat gaan spelen. Let op Dompel het apparaat nooit in water of een andere vloeistof en spoel het ook niet af onder de kraan. Gebruik en bewaar het apparaat bij een temperatuur tussen 15°C en 35°C. Gebruik het apparaat uitsluitend in combinatie met de bijgeleverde adapter. Als de adapter beschadigd is, moet u deze altijd laten vervangen door een adapter van het oorspronkelijke type om gevaar te voorkomen. Gebruik het apparaat niet wanneer het knipelement of de haarknipkam beschadigd of kapot is, omdat dit tot verwondingen kan leiden. Dit apparaat is uitsluitend bedoeld voor het knippen van hoofdhaar bij mensen. Algemeen De adapter zet 220-240 volt om in een veilige laagspanning van minder dan 24 volt. Noteer de haarlengtestanden die u hebt gebruikt voor een bepaald kapsel als geheugensteuntje voor toekomstige knipsessies. U knipt het meest doeltreffend wanneer u het apparaat tegen de haargroeirichting in beweegt. Omdat haar in verschillende richtingen groeit, moet u het apparaat ook in verschillende richtingen bewegen (omhoog, omlaag of zijdelings) (fig. Maak overlappende bewegingen om ervoor te zorgen dat het apparaat al het haar raakt dat moet worden geknipt. [. . . ] Als er geen Consumer Care Centre in uw land is, ga dan naar uw Philips-dealer. Naleving van richtlijnen Dit Philips-apparaat voldoet aan alle richtlijnen met betrekking tot elektromagnetische velden (EMV). [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS QC 5115

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS QC 5115 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag