Gebruiksaanwijzing PHILIPS QC 5053

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS QC 5053. Wij hopen dat dit PHILIPS QC 5053 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS QC 5053 te teleladen.


PHILIPS QC 5053 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (761 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PHILIPS QC 5053 (815 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS QC 5053

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Lees deze gebruiksaanwijzing zorgvuldig door voordat u het apparaat gaat gebruiken. Bewaar de gebruiksaanwijzing om deze indien nodig te kunnen raadplegen. Waarschuwing Controleer of het voltage dat wordt aangegeven op het apparaat, overeenkomt met de plaatselijke netspanning voordat u het apparaat aansluit. [. . . ] , De haartrimmer op netspanning gebruiken: schakel de haartrimmer uit, steek het apparaatstekkertje in het apparaat en de adapter in het stopcontact en wacht enkele seconden voordat u het apparaat inschakelt. Het oplaadlampje gaat niet uit en verandert niet van kleur wanneer het apparaat volledig is opgeladen. Het apparaat gebruiken knippen met opzetkam De haarlengte na het knippen wordt in millimeters aangegeven op het display. De haarlengte na het knippen is alleen zichtbaar wanneer de kam op het apparaat is bevestigd. 5) Zorg ervoor dat de armen van de opzetkam aan beide zijden goed in de geleidegroeven zijn geschoven. Stel de kam in op de gewenste haarlengte (, 6, 9, 1, 15, 18 of 1 millimeter) door aan de lengtevergrendeling te draaien (fig. Tips We raden u aan op de hoogste stand te beginnen en de haarlengte vervolgens geleidelijk te verkleinen tot u de gewenste haarlengte hebt bereikt. Als zich veel haar in de opzetkam heeft opgehoopt, verwijder dan de kam en blaas en/of schud het haar uit de kam. de ingestelde haarlengtestand verandert niet wanneer u de opzetkam verwijdert. Noteer de haarlengtestanden die u hebt gebruikt voor een bepaald kapsel als geheugensteuntje voor toekomstige knipsessies. Knippen zonder opzetkam U kunt de haartrimmer zonder opzetkam gebruiken om de neklijn en de haarlijn rond de oren bij te werken. Trek nooit aan de buigzame bovenkant van de opzetkam, maar altijd aan het onderste gedeelte. - De opzetkam houdt het knipelement van de trimmer op een bepaalde afstand van uw hoofd. Als u het apparaat zonder opzetkam gebruikt, wordt het haar zeer dicht bij de huid afgeknipt. [. . . ] Verwijder het bovenste deel van de behuizing met een schroevendraaier van het binnenwerk (fig. Sluit het apparaat niet meer aan op netspanning nadat u het hebt geopend. Garantie & service Als u service of informatie nodig hebt of als u een probleem hebt, bezoek dan de Philips-website (www. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS QC 5053

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS QC 5053 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag