Gebruiksaanwijzing PHILIPS PTA518/00

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS PTA518/00. Wij hopen dat dit PHILIPS PTA518/00 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS PTA518/00 te teleladen.


PHILIPS PTA518/00 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2473 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS PTA518/00

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Met geavanceerde Active 3D-bril en 3D-zender voor een meeslepende 3D-ervaring! De bioscoop in huis · Om te gebruiken bij uw Philips Full HD 3D Ready TV · Full HD 3D TV voor een overweldigende 3D-filmervaring Upgrade uw TV voor een 3D-filmbelevenis bij u thuis · 2 Active 3D-brillen voor een Full HD 3D-filmervaring · De 3D-zender communiceert tussen de TV en de 3D-bril* · Inclusief software voor de installatie van de 3D-zender. [. . . ] De Active 3Dtechnologie maakt gebruik van een draadloze zender die razendsnel de sluiters van de Active 3D-bril opent en sluit - volledig synchroon met wat er op de TV wordt weergegeven. Actiescènes en special effects waren nog nooit zo verbluffend, intens en realistisch. · Gewicht van het product: 0, 06 kg · Productafmetingen (b x d x h): 168 x 47 x 165 mm Accessoires · Meegeleverde accessoires: 2 3D-brillen, 3Dzender*, 2 batterijen CR2032, Bevestigingsbeugel voor zender, Snelstartgids, Garantiekaart, Software-update voor TV (USB) Verwante producten · Compatibel met: 46PFL9705, 40PFL9705, 52PFL8605, 46PFL8685, 46PFL8605, 40PFL8605, Latijns-Amerika:, 58PFL9955D, 40PFL9605D Ga in uw eigen huiskamer volledig op in 3D-films met de deze Full HD TV die geschikt is voor 3D. Active 3D maakt gebruik van de nieuwste generaties snel wisselende displays met levensechte diepte en een realistisch beeld in volledige 1080 x 1920 HDresolutie. Populaire 3D-films op Blu-ray en toekomstige 3D-uitzendingen bieden een breed aanbod van hoge kwaliteit. * Gezondheidswaarschuwing: * als u of uw gezinsleden een voorgeschiedenis hebben van epilepsie of lichtgevoelige aanvallen, raadpleegt u een arts voordat u zichzelf blootstelt aan knipperende lichtbronnen, snel opeenvolgende beelden of 3D-beelden. * Om ongemakken als duizeligheid, hoofdpijn en desoriëntatie te voorkomen, raden wij u aan geen 3D-beelden gedurende langere tijd te bekijken. Als u ongemak ervaart, dient u te stoppen met kijken naar 3D-beelden en geen handelingen uit te voeren die gevaarlijk kunnen zijn totdat alle symptomen zijn verdwenen. * Ouders moeten hun kinderen in de gaten houden tijdens het kijken naar 3D en ervoor zorgen dat ze niet te maken krijgen met de ongemakken die hierboven zijn beschreven. [. . . ] 3D kijken wordt niet aanbevolen voor kinderen onder de 6 jaar, omdat hun visuele systeem nog niet volledig is ontwikkeld. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS PTA518/00

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS PTA518/00 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag