Gebruiksaanwijzing PHILIPS PTA518

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS PTA518. Wij hopen dat dit PHILIPS PTA518 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS PTA518 te teleladen.


PHILIPS PTA518 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2473 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS PTA518

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] € Wenn die LED-Anzeige vier Sekunden lang dauerhaft grün leuchtet, können Sie die Brille mindestens 3 Stunden lang verwenden. € Wenn die LED-Anzeige vier Sekunden lang grün blinkt, verbleiben noch weniger als 3 Stunden für die 3D-Wiedergabe. [. . . ] Als u de bril wilt opladen, sluit u de Micro USB-stekker aan op de bril en de standaard USB-stekker op de TV, PC of USB-hub. Wanneer de batterij wordt opgeladen, brandt het LED-lampje rood totdat de batterij volledig is opgeladen. Als de batterij volledig is opgeladen, kunt u de bril 80 uur gebruiken. Gamen met twee spelers Met deze bril kunt u ook tweepersoonsgames spelen. Twee spelers kunnen naar dezelfde TV kijken maar toch twee verschillende schermen zien. Als u de bril wilt aanpassen voor het scherm voor speler 1 of speler 2, schakelt u de bril in en drukt u herhaaldelijk op de aan-toets. Onderhoud van de bril • Gebruik een zachte doek (microvezel of katoenflanel) om de glazen schoon te maken, zonder krassen te veroorzaken. € Gebruik geen chemische reinigingsmiddelen met alcohol, oplosmiddelen, oppervlakte-actieve stoffen of was, benzeen, thinner, insectwerende middelen of smeermiddelen. Wanneer u deze middelen gebruikt, kunnen er verkleuringen of scheuren ontstaan. € Stel de 3D-bril niet bloot aan direct zonlicht, hitte, vuur of water. € Laat de glazen van de 3D-bril niet vallen, buig ze niet en oefen er geen kracht op uit. gezondheidswaarschuwing • Niet geschikt voor kinderen jonger dan 6 jaar. [. . . ] Als u oude producten correct verwijdert, voorkomt u schadelijke gevolgen voor het milieu en de volksgezondheid. Para mudar os óculos para ver o ecrã do Jogador 1 ou do Jogador 2, ligue os óculos e prima o botão para ligar repetidamente. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS PTA518

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS PTA518 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag