Gebruiksaanwijzing PHILIPS PTA508

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS PTA508. Wij hopen dat dit PHILIPS PTA508 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS PTA508 te teleladen.


PHILIPS PTA508 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2526 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS PTA508

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] € Wenn die LED-Anzeige grün blinkt, können Sie die Brille mindestens 4 Stunden lang verwenden. € Wenn die LED-Anzeige orange blinkt, können Sie die Brille mindestens 2 Stunden, jedoch weniger als 4 Stunden, verwenden. € Wenn die LED-Anzeige rot blinkt, ist die Batterie fast leer und kann noch weniger als 2 Stunden für die 3D-Wiedergabe verwendet werden. [. . . ] batterijniveau Wanneer u de 3D-bril inschakelt , kunt u het batterijniveau controleren. € Wanneer het LED-lampje groen knippert, kunt u de bril ten minste 4 uur gebruiken. € Wanneer het LED-lampje oranje knippert, kunt u de bril ten minste 2 uur, maar minder dan 4 uur gebruiken. € Wanneer het LED-lampje rood knippert, kunt u de bril minder dan 2 uur gebruiken. De 3D-bril wordt automatisch uitgeschakeld als deze gedurende 2 minuten geen 3Dsignalen ontvangt. 3D-zender Zorg dat de lens van de ontvanger midden in de bril 3D-signalen kan ontvangen. Zorg ook dat er geen voorwerpen in de buurt van de 3D-zender op de TV staan. Games voor twee spelers Met deze bril kunt u ook games voor twee spelers spelen. Twee spelers kunnen naar dezelfde TV kijken maar toch twee verschillende schermen zien. Als u de bril wilt aanpassen voor het scherm voor speler 1 of speler 2, schakelt u de bril in en drukt u op de toets Player 1/2. € Als het LED-lampje oranje brandt en gedurende 2 seconden ononderbroken blijft branden, dan is de bril ingesteld voor speler 1. • Als het LED-lampje oranje brandt en knippert , dan is de bril ingesteld voor speler 2. Ga voor meer informatie naar het gedeelte Games voor twee spelers in Help op de TV. Onderhoud van de 3D-bril • Gebruik een zachte doek (microvezel of katoenflanel) om de glazen schoon te maken, zonder krassen te veroorzaken. [. . . ] Neem bij de verwijdering van oude producten de lokale wetgeving in acht en plaats uw producten niet bij het gewone huishoudelijke afval. Als u oude producten correct verwijdert, voorkomt u schadelijke gevolgen voor het milieu en de volksgezondheid. Para mudar os óculos para ver o ecrã do Jogador 1 ou do Jogador 2, ligue os óculos e, em seguida, prima repetidamente no botão Player 1/2. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS PTA508

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS PTA508 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag