Gebruiksaanwijzing PHILIPS PTA417

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS PTA417. Wij hopen dat dit PHILIPS PTA417 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS PTA417 te teleladen.


PHILIPS PTA417 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (893 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS PTA417

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] € No utilizar las gafas para ver el televisor bajo la luz directa del sol ya que podría interferir con la experiencia 3D. [. . . ] € Om ongemak zoals duizeligheid, hoofdpijn of verwarring te voorkomen, raden wij aan niet te lang achter elkaar naar 3D-beelden te kijken. Als u ongemakken ervaart, beëindig dan het kijken naar 3D-beelden en wacht met mogelijk gevaarlijke activiteiten (zoals het besturen van een auto) tot de symptomen zijn verdwenen. Als de symptomen aanhouden, kijk dan niet meer naar 3D-beelden voordat u een medisch deskundige hebt geraadpleegd. € Ouders kunnen hun kinderen tijdens het kijken naar 3D-beelden het best in de gaten houden om er zeker van te zijn dat zij geen ongemak zoals hierboven genoemd ervaren. Het wordt afgeraden om kinderen jonger dan zes jaar naar 3D-beelden te laten kijken, aangezien hun visuele systeem nog niet volledig is ontwikkeld. € VERSTIKKINGSGEVAAR - Houd het product te allen tijde buiten het bereik van kinderen die jonger zijn dan drie jaar. [. . . ] ақстан 8 10 800 2000 00 04 Latvia/Latvija 6616 3263 (national*) *Maksa par zvanu saskaņā ar Jūsu mobīlā operatora tarifiem Lithuania/Lietuva 8 5 214 0293 (national*) *Gali būti taikomas papildomas Jūsų mobiliojo operatoriaus mokestis Luxembourg/Luxemburg 24871100 (national*) *Additional cost may be applied by your (mobile) network provider Netherlands/Nederlands 0900 202 08 71 (€ 0, 10/min*) *Additionele kosten kunnen in rekening worden gebracht door uw (mobiele) netwerk provider Norway/Norge 22 97 19 14 Poland/Polska 22 397 15 04 (national*) *Połaczenia z tel. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS PTA417

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS PTA417 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag