Gebruiksaanwijzing PHILIPS PTA317

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS PTA317. Wij hopen dat dit PHILIPS PTA317 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS PTA317 te teleladen.


PHILIPS PTA317 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (6008 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS PTA317

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] € this camera • a TV with a broadband connection to the Internet • a Skype account TV camera See the illustrations at the beginning of the manual. [. . . ] verwijder het beschermvel van de klem op de kabel en plaats de klem op de achterkant van de TV om de kabel te bevestigen. skype op TV Als u Skype op uw TV wilt starten , drukt u op (h) , selecteert u Skype en drukt u op OK. U kunt uw bestaande Skype-account gebruiken of een nieuw account maken op uw TV. Geen alarmnummers: Skype is geen vervanging van uw telefoon en kan niet worden gebruikt voor alarmnummers. specificaties Voeding: DC 5 V - 0 , 5 A Kabellengte: 1 , 2 m Lens: scherpstellen 0 , 3 tot 18 , 3 m - 65 , 3° gezichtsveld Framesnelheid: 30 fps (bij 300 lux) Microfoons: 2 , één richting Interface: USB 2. 0 Oude producten en batterijen weggooien Uw product is vervaardigd van kwalitatief hoogwaardige materialen en onderdelen, welke gerecycled en opnieuw gebruikt kunnen worden. [. . . ] Skype no televisor Para iniciar o Skype no televisor, prima (h), selec26 cione Skype e prima OK. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS PTA317

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS PTA317 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag