Gebruiksaanwijzing PHILIPS PT 876

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS PT 876. Wij hopen dat dit PHILIPS PT 876 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS PT 876 te teleladen.


PHILIPS PT 876 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (3238 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS PT 876

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Om het milieu zoveel mogelijk te ontzien, is uw oplaadbare Philishave scheerapparaat voorzien van een nikkel-hydride batterij. Toch adviseren wij u om, als u te zijner tijd het apparaat afdankt, ervoor te zorgen dat de batterij niet in het normale huisvuil terechtkomt, maar ingeleverd wordt op een door de overheid daartoe aangewezen plaats. [. . . ] Toch adviseren wij u om, als u te zijner tijd het apparaat afdankt, ervoor te zorgen dat de batterij niet in het normale huisvuil terechtkomt, maar ingeleverd wordt op een door de overheid daartoe aangewezen plaats. - Reinigen Sie die Schereinheit und die Auffangkammer mit den langen Borsten der Bürste (Abb. Reinigen Sie die Schermesser mit den kurzen Borsten der Bürste nur in die Pfeilrichtung (Abb. Aan/uit schakelen Een beveiliging voorkomt dat het apparaat toevallig wordt ingeschakeld. - Houd het knopje op de schakelaar ingedrukt en beweeg dan de schakelaar naar boven of naar beneden (fig. Het groene lampje blijft branden zolang het apparaat voor opladen is aangesloten op het stopcontact. Het kapje en het mesje van ieder scheerhoofd zijn op elkaar ingeslepen. Wanneer u de mesjes en kapjes hebt verwisseld, kan het een aantal weken duren voordat het apparaat weer optimaal scheert. Wanneer na het schoonmaken de scheerkwaliteit merkbaar is achteruitgegaan, verwissel dan alleen de mesjes nogmaals. - Smeer de scheerhoofden met een druppel naaimachineolie indien u een ontvettende vloeistof (bijv. Alcohol hebt gebruikt voor het reinigen van de scheerunit, of als uw huid erg droog is (fig. In plaats van naaimachine-olie kunt u het speciale reinigings- /smeermiddel type 389 SHC/1 gebruiken. [. . . ] Alcohol hebt gebruikt voor het reinigen van de scheerunit, of als uw huid erg droog is (fig. In plaats van naaimachine-olie kunt u het speciale reinigings- /smeermiddel type 389 SHC/1 gebruiken. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS PT 876

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS PT 876 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag