Gebruiksaanwijzing PHILIPS PT860

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS PT860. Wij hopen dat dit PHILIPS PT860 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS PT860 te teleladen.


PHILIPS PT860 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2657 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PHILIPS PT860 BROCHURE (1546 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS PT860

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Als het apparaat voor de eerste keer wordt opgeladen, of als het apparaat lange tijd niet is gebruikt, dan moet het 4 uur aangesloten blijven. U kunt zich éénmaal snoerloos scheren als het rode lampje tijdens het opladen uitgaat. Over de oplaadbare batterijen De oplaadbare batterijen hebben de langste levensduur als er aan de volgende voorwaarden wordt voldaan: Laad en bewaar het apparaat tussen 5° en 35°C. [. . . ] Over de oplaadbare batterijen De oplaadbare batterijen hebben de langste levensduur als er aan de volgende voorwaarden wordt voldaan: Laad en bewaar het apparaat tussen 5° en 35°C. Laad pas weer op als na het uitschakelen het rode lampje gaat knipperen. Laad niet op in een gesloten cassette. · Zorg ervoor dat het apparaat opgeladen is. Als de batterijen helemaal leeg zijn moet u een paar seconden wachten voordat u het apparaat aanzet. Scheert u zich bij voorkeur vóór het wassen of enige tijd erna. Begint u met stand 1 (voor de gevoelige huid) en probeert u daarna bij welke stand u zich het beste scheert. het apparaat aan door het kleine knopje op de schakelaar ingedrukt te houden en de schakelaar naar boven te schuiven. Deze beveiliging voorkomt dat het apparaat toevallig wordt ingeschakeld. Maak niet meer dan één mesje en kapje tegelijk schoon omdat deze op elkaar zijn ingeslepen. Wanneer u de mesjes en kapjes toch verwisselt kan het een aantal weken duren voordat het apparaat weer optimaal scheert. Maak het mesje voorzichtig schoon door met de korte haren van het borsteltje in de richting van de pijl te borstelen. Het is alleen nodig om het centrale punt van het kapje te smeren als u de scheerunit heeft ontvet of als uw huid erg droog is. Zet de scheerunit weer in elkaar door het wieltje in te duwen en rechtsom te draaien. De ingebouwde batterijen zijn milieuvriendelijk en bevatten geen cadmium, lood of kwik. Als u het apparaat afdankt dan is het toch nodig om de batterijen uit het apparaat te halen en deze apart in te leveren op een door de overheid hiertoe aangewezen plaats. BU B Borstel kunt het apparaat naar een Philips Service Centrum brengen. Daar worden de batterijen milieuvriendelijk verwerkt. schoonborstelen Scheerunit · Elke week. Neem de scheerunit van het apparaat door de ontgrendelknop in te duwen. [. . . ] Als u het apparaat afdankt dan is het toch nodig om de batterijen uit het apparaat te halen en deze apart in te leveren op een door de overheid hiertoe aangewezen plaats. BU B Borstel kunt het apparaat naar een Philips Service Centrum brengen. Daar worden de batterijen milieuvriendelijk verwerkt. schoonborstelen Scheerunit · Elke week. Neem de scheerunit van het apparaat door de ontgrendelknop in te duwen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS PT860

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS PT860 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag