Gebruiksaanwijzing PHILIPS PT 736

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS PT 736. Wij hopen dat dit PHILIPS PT 736 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS PT 736 te teleladen.


PHILIPS PT 736 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2657 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS PT 736

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] [. . . ] Effectief tegen tandplak. Zachtste Sonicare-borstel ooit · Ultrazachte borstelharen voor een effectievere en zachtere reiniging · Het innovatieve nieuwe opzetborstelprofiel zorgt voor een zachte poetservaring Ontworpen voor optimale prestaties · Verkleurende borstelharen zorgen voor een effectieve reiniging Een opzetborstel voor meerdere handgrepen · Opklikbare opzetborstel Zachte en effectieve reiniging · Verwijdert veilig tandplak voor een absoluut schoon en glad gevoel PT 736 Standaard sonische opzetborstels 3 stuks PT 736/62 Specificaties Gebruiksgemak · Geschikt voor de volgende modellen: HealthyWhite, FlexCare, FlexCare+, DiamondClean, EasyClean, HydroClean · Systeem voor opzetborstel: Opzetborstel die eenvoudig is te bevestigen voor een optimale hygiëne Kenmerken Ultrazachte borstelharen Technische specificaties · Gebruiksduur: Voor een optimaal poetsresultaat raden wij u aan om de opzetborstel elke 3 maanden te vervangen. · De ultrazachte borstelharen in de kern van het borstelveld zijn 25% zachter dan bij onze standaard ProResults-opzetborstels. Dit zorgt voor een effectievere en zachtere reiniging. Innovatieve nieuwe opzetborstel Het innovatieve nieuwe opzetborstelprofiel zorgt voor een zachte poetservaring bij gevoelige tanden en tandvlees. Verwijdert veilig tandplak Verwijdert veilig tandplak voor een absoluut schoon en glad gevoel. Verkleurende borstelharen Aan de verkleurende borstelharen kunt u zien wanneer u de opzetborstel moet vervangen. Specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Handelsmerken zijn het eigendom van Koninklijke Philips Electronics N. V. [. . . ] [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS PT 736

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS PT 736 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag