Gebruiksaanwijzing PHILIPS PT 735

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS PT 735. Wij hopen dat dit PHILIPS PT 735 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS PT 735 te teleladen.


PHILIPS PT 735 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2657 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PHILIPS PT 735 (1262 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS PT 735

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Wanneer het apparaat geheel is opgeladen, gaat het lampje groen knipperen. Wanneer er voldoende Nivea for Men scheeremulsie is opgepompt, beweeg dan de scheerhoofden vlot over de huid. Maak zowel rechte als draaiende bewegingen. 3 Bakkebaard en snor bijwerken De tondeuse Het scheerapparaat heeft een losse tondeuse om bakkebaarden en snor bij te werken. [. . . ] Reinig het apparaat eerst en plaats dan de tondeuse. Inleiding Cool Skin is een nieuw scheersysteem van Philishave. Het scheerapparaat heeft een speciaal compartiment voor cartridges met Nivea for Men hydraterende scheeremulsie. De Nivea for Men scheeremulsie bereidt de huid en de baard voor, waardoor het apparaat optimaal over uw gezicht glijdt en een perfect contact maakt. Na het scheren kunt u het scheerapparaat eenvoudig onder de hete kraan afspoelen. s Wanneer het lampje rood knippert, is het nodig dat s Schuif het deksel van het apparaat. s Schuif de cartridge met opzetstukje in het apparaat. het scheerapparaat weer wordt opgeladen. Een volledig opgeladen scheerapparaat geeft een totale scheertijd van ca. 55 minuten. Plaats het deksel en druk het dicht tot het vast blijft zitten. 1 s Druk op de vergrendelknop en trek de scheerunit Over de ingebouwde batterijen Het scheerapparaat heeft ingebouwde, oplaadbare batterijen. De batterijen gaan het langst mee, als u het apparaat oplaadt en bewaart bij een temperatuur tussen +5°C en +35°C. Belangrijk Gun uw huid minimaal twee weken om aan het Philishave scheersysteem te wennen. Plaats de opsluitplaat, druk op het wieltje en draai het tegelijkertijd rechtsom. Oorzaak 2: De cartridge is niet ver genoeg in het apparaat geschoven. 2 Het snoer is beschadigd. Wanneer het snoer is beschadigd, moet de complete standaard worden vervangen. Oorzaak: De Nivea for Men scheeremulsie is niet op de juiste temperatuur bewaard. Voor andere problemen: Raadpleeg de Consumer Relation Desk (zie het Garantieblad). 1 open. s Reinig de binnenzijde van het apparaat door het enige tijd onder een kraan met zo heet mogelijk water af te spoelen. s Spoel de buitenzijde schoon. Batterijen verwijderen De ingebouwde oplaadbare batterijen zijn milieuvriendelijk. Ze bevatten geen cadmium, lood of kwik. 1 2 Belangrijk: Controleer of de binnenzijde van de unit schoon is. Belangrijk: Dompel de laadstandaard nooit in water en spoel hem nooit af onder de kraan!Tondeuse Borstel de tondeuse aan de buitenzijde schoon, elke keer als u hem hebt gebruikt. [. . . ] Tondeuse Borstel de tondeuse aan de buitenzijde schoon, elke keer als u hem hebt gebruikt. Smeer de tanden van de tondeuse elke zes maanden met een druppeltje naaimachine-olie. s Het deksel kan worden opengeklapt om de Wij adviseren u, als u het apparaat te zijner tijd afdankt, om ervoor te zorgen dat de batterijen niet via het normale huisvuil in het milieu terechtkomen. Haal ze uit het scheerapparaat en lever ze in op een door de overheid aangewezen inzamelplaats. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS PT 735

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS PT 735 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag