Gebruiksaanwijzing PHILIPS PT715

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS PT715. Wij hopen dat dit PHILIPS PT715 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS PT715 te teleladen.


PHILIPS PT715 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2657 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PHILIPS PT715 BROCHURE (1116 ko)
   PHILIPS PT715 BROCHURE (1108 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS PT715

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] [. . . ] PowerTouch biedt een langere scheerduur met de bewezen Super Lift&Cut-topprestaties en is volledig wasbaar. Hierdoor bent u 's ochtends snel klaar voor de start van uw dag. De snelste start van de dag · Werking met snoer voor constante stroomvoorziening · Afspoelbaar scheerapparaat met QuickRinse-systeem Een comfortabele, gladde scheerbeurt · Super Lift & Cut-systeem voor comfortabel scheren en een glad scheerresultaat · Dynamic Contour Response volgt de contouren van gezicht en hals Elektrisch scheerapparaat PT715/17 Specificaties Scheerresultaten · Scheersysteem: Super Lift & Cut · Volgt de contouren: Dynamic Contour Response Kenmerken Accessoires Vermogen · Onderhoud: Reinigingsborsteltje, Beschermkap · Automatisch voltage: 100 - 240 V · Energieverbruik in stand-by: < 0, 2 W · Maximaal energieverbruik: 5, 4 W Efficiënt voedingssysteem Gebruiksgemak · Scheertijd: Gebruik met snoer · Schoonmaken: Volledig afspoelbaar scheerapparaat, Snel afspoelbare haarkamer Ontwerp Service · Handvat: Ligt gemakkelijk in de hand · Afwerking: Gepolijste plastic behuizing · Kleur: Nobel, blauw · 2 jaar garantie · Vervangend scheerhoofd: Elke 2 jaar vervangen met HQ8 · Werking met snoer voor een betrouwbare scheerbeurt waar u altijd op kunt rekenen Super Lift & Cut-actie Het systeem met dubbele mesjes van het elektrische scheerapparaat tilt de haren op en scheert ze op een comfortabele manier net onder de huid af. Handelsmerken zijn het eigendom van Koninklijke Philips Electronics N. V. [. . . ] [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS PT715

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS PT715 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag