Gebruiksaanwijzing PHILIPS PT 710

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS PT 710. Wij hopen dat dit PHILIPS PT 710 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS PT 710 te teleladen.


PHILIPS PT 710 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2657 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PHILIPS PT 710 (9413 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS PT 710

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] [. . . ] Schakel over op Sonicare. Eenvoudige reiniging van moeilijk bereikbare plekjes · Geleidetip voor eenvoudige plaatsing · Klein, gebogen mondstuk om eenvoudig moeilijk bereikbare plekken te reinigen Met het afneembare mondstuk kunt u de AirFloss eenvoudig delen · Met afdruk van druppels op het mondstuk zodat u de AirFloss eenvoudig met een ander kunt delen Vervangend mondstuk 2 stuks PT 710/05 Specificaties Technische specificaties · Gebruiksduur: Vervang het mondstuk iedere 6 maanden · Kenmerken Geleidetip Glijd met de geleidetip langs de tandvleesrand tot u voelt dat de tip tussen de tanden komt. De geleidetip biedt een gemakkelijke plaatsing zelfs bij de moeilijk bereikbare kiezen. Met afdruk van druppels op het mondstuk In elke verpakking van 2 mondstukken zit 1 mondstuk met een afdruk van een effen druppel en 1 mondstuk met een afdruk van een heldere druppel. Handelsmerken zijn het eigendom van Koninklijke Philips Electronics N. V. [. . . ] [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS PT 710

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS PT 710 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag