Gebruiksaanwijzing PHILIPS PR3081/02

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS PR3081/02. Wij hopen dat dit PHILIPS PR3081/02 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS PR3081/02 te teleladen.


PHILIPS PR3081/02 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (573 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS PR3081/02

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] 6 Stellen Sie die Schulterschlaufen auf die gewünschte Länge ein. Tussendiepen 4, 9206 AD Drachten Paesi Bassi 18 Nederlands Introductie Lees deze gebruiksaanwijzing grondig voor u de draagbanden voor de BlueTouch Pain Relief Patch gebruikt en bewaar de gebruiksaanwijzing voor toekomstig gebruik. [. . . ] De draagband voor de onderrug plaatsen Om de BlueTouch Pain Relief Patch in de draagband te plaatsen, volgt u de stappen hieronder. 1 Leg de draagband voor de onderrug en de BlueTouch Pain Relief Patch voor u op een tafel. €11) 2 Schuif dan het andere einde van de BlueTouch Pain Relief Patch achter de tegenovergestelde elastische rand van de opening, zodat de hele patch in de draagband voor de onderrug zit. Opmerking: Zorg ervoor dat de huid van het te behandelen gebied schoon en volledig droog is en vrij van crèmes, lotions en andere cosmetica. 4 Wikkel de draagband voor de onderrug met daarin de BlueTouch Pain Relief Patch om uw taille met de opening van de draagband naar de rug gericht (fig. €14) Opmerking: Zorg ervoor dat de BlueTouch Pain Relief Patch in de draagband zich bevindt op het te behandelen gebied en dat het LED-gedeelte contact maakt met de huid. De draagband voor de bovenrug plaatsen 1 Om de BlueTouch Pain Relief Patch in de draagband voor de bovenrug te plaatsen, volgt u dezelfde procedure als beschreven in stap 1 en 2 in ‘De draagband voor de onderrug plaatsen’ hierboven. 2 Haal de schouderbanden naar voren (1) en bevestig deze aan het klittenband op de tailleband (2) (fig. Opmerking: Zorg ervoor dat de huid van het te behandelen gebied schoon en volledig droog is en vrij van crèmes, lotions en andere cosmetica. 4 Trek de draagband voor de bovenrug aan zoals u met een jas zou doen. Steek eerst een arm door de schouderband die aan de ene kant van de tailleband is bevestigd en herhaal dit voor de andere kant (fig. Opmerking: Zorg ervoor dat de BlueTouch Pain Relief Patch in de draagband zich bevindt op het te behandelen gebied en dat het LED-gedeelte contact maakt met de huid. [. . . ] 10 per minuut; de kosten voor het gebruik van een mobiele telefoon zijn afhankelijk van de provider). De garantie vervalt als de BlueTouch Pain Relief-draagband niet volgens de instructies in deze gebruiksaanwijzing wordt gebruikt. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS PR3081/02

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS PR3081/02 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag