Gebruiksaanwijzing PHILIPS VAPEUR POWERLIFE PLUS GC2985/25

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS VAPEUR POWERLIFE PLUS GC2985/25. Wij hopen dat dit PHILIPS VAPEUR POWERLIFE PLUS GC2985/25 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS VAPEUR POWERLIFE PLUS GC2985/25 te teleladen.


PHILIPS VAPEUR POWERLIFE PLUS GC2985/25 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1948 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS VAPEUR POWERLIFE PLUS GC2985/25

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] NL  kunt de stoomstootfunctie op hoge U temperaturen (•• en hoger) zowel horizontaal als verticaal gebruiken. [. . . ] Druk kort op de stoomstootknop om met een stoomstoot hardnekkige kreuken uit een kledingstuk te verwijderen. U kunt de stoomstootknop ook ingedrukt houden voor extra stoom tijdens het strijken (alleen bepaalde typen). NL  Gebruik de sproeifunctie voor het verwijderen van hardnekkige kreuken op elke temperatuur. Houd het strijkijzer tijdelijk horizontaal voor u de stoomstootfunctie opnieuw gebruikt. Gebruik de Calc-Clean-functie tot alle schilfertjes en verontreinigingen zijn verwijderd. Als u wilt voorkomen dat stoom condenseert op de strijkplank, gebruik dan een strijkplank met een bovenkant van metaalgaas. [. . . ] Gebruik de Calc-Clean-functie tot alle schilfertjes en verontreinigingen zijn verwijderd. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS VAPEUR POWERLIFE PLUS GC2985/25

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS VAPEUR POWERLIFE PLUS GC2985/25 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag