Gebruiksaanwijzing PHILIPS POWER PRO

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS POWER PRO. Wij hopen dat dit PHILIPS POWER PRO handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS POWER PRO te teleladen.


PHILIPS POWER PRO : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2220 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS POWER PRO

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] U NL  kunt de stoomstootfunctie op hoge temperaturen (•• en hoger) zowel horizontaal als verticaal gebruiken. [. . . ] Druk kort op de stoomstootknop om met een stoomstoot hardnekkige kreuken uit een kledingstuk te verwijderen. U kunt de stoomstootknop ook ingedrukt houden voor extra stoom tijdens het strijken (alleen GC2960/GC2930/GC2920). NL  Gebruik de sproeifunctie voor het verwijderen van hardnekkige kreuken op elke temperatuur. Oplossing Stel de stoomstand in op of Vul het waterreservoir nooit tot boven het ‘MAX’-teken. Houd het strijkijzer tijdelijk horizontaal voor u de stoomstootfunctie opnieuw gebruikt. Gebruik de Calc-Clean-functie tot alle schilfertjes en verontreinigingen zijn verwijderd. [. . . ] Gebruik de Calc-Clean-functie tot alle schilfertjes en verontreinigingen zijn verwijderd. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS POWER PRO

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS POWER PRO zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag