Gebruiksaanwijzing PHILIPS PERFECT CARE AQUA GC8625

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS PERFECT CARE AQUA GC8625. Wij hopen dat dit PHILIPS PERFECT CARE AQUA GC8625 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS PERFECT CARE AQUA GC8625 te teleladen.


PHILIPS PERFECT CARE AQUA GC8625 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2369 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS PERFECT CARE AQUA GC8625

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] De OptimalTemp-technologie stelt u in staat om alle soorten strijkbare stoffen in willekeurige volgorde te strijken zonder de strijktemperatuur of stoomstand aan te passen. Stoffen met deze symbolen zijn strijkbaar, bijvoorbeeld linnen, katoen, polyester, zijde, wol, viscose, rayon (fig. Deze stoffen bevatten synthetische stoffen zoals spandex of elasthaan, stoffen gemengd met spandex en polyolefinen (bijvoorbeeld polypropyleen), maar ook bedrukkingen op kleding (fig. [. . . ] Te gebruiken watersoort Dit apparaat is ontworpen voor gebruik met kraanwater. Als u in een gebied met zeer hard water woont, kan er sprake zijn van snelle kalkvorming. Daarom wordt het aangeraden gedistilleerd of gedemineraliseerd water te gebruiken om de levensduur van het apparaat te verlengen. Doe geen geparfumeerd water, azijn, stijfsel, ontkalkers, strijkconcentraat of andere chemicaliën in het waterreservoir van het apparaat; het apparaat is niet geschikt voor deze chemicaliën. Strijkijzers Lees de snelstartgids op de verpakking goed door voor u het apparaat gaat gebruiken. Opmerking: Houd de stoomhendel ingedrukt wanneer u het strijkijzer tijdens het strijken over de stof beweegt. Stoomstootfunctie (alleen bepaalde typen) Druk tweemaal snel op de stoomhendel en laat deze los voor een hoge continue stoomproductie gedurende dertien minuten. U hoeft de stoomhendel niet ingedrukt te houden en dit biedt een comfortabelere strijkervaring. Indd 22 11/1/13 1:55 PM NEDERLANDS 23 Energiebesparende ECO-modus Met de ECO-modus (verminderde hoeveelheid stoom) kunt u energie besparen zonder dat dit ten koste gaat van het strijkresultaat. Als u het probleem niet kunt oplossen met de informatie hieronder, ga dan naar www. Com/support voor een lijst met veelgestelde vragen of neem contact op met het Consumer Care Centre in uw land. Probleem Er komen bruine vlekjes, vuil water of witte schilfertjes uit de zoolplaat. Mogelijke oorzaak Er heeft zich kalk ontwikkeld in het apparaat, omdat het niet regelmatig is ontkalkt. Als u dat al hebt gedaan, volgt u de procedure in ‘De zoolplaat ontkalken’ in hoofdstuk ‘BELANGRIJK - schoonmaken en onderhoud’ om de chemicaliën te verwijderen. Wacht totdat het ‘strijkijzer gereed’-lampje onafgebroken blijft branden. Houd het strijkijzer bij het kledingstuk vandaan en druk op de stoomhendel. We raden u ook aan om een laag vilt te gebruiken in de strijkplankhoes om waterdruppels te voorkomen. Er condenseert stoom in de slang wanneer u voor het eerst stoom gebruikt of lange tijd geen stoom hebt gebruikt. [. . . ] Er condenseert stoom in de slang wanneer u voor het eerst stoom gebruikt of lange tijd geen stoom hebt gebruikt. Stoom is gecondenseerd op de strijkplank na een lange strijkbeurt of uw strijkplankhoes is niet bestand tegen het hoge stoomniveau. De strijkplankhoes wordt nat of er zijn waterdruppels op de vloer/het kledingstuk gekomen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS PERFECT CARE AQUA GC8625

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS PERFECT CARE AQUA GC8625 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag