Gebruiksaanwijzing PHILIPS PD9030/12

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS PD9030/12. Wij hopen dat dit PHILIPS PD9030/12 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS PD9030/12 te teleladen.


PHILIPS PD9030/12 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (760 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS PD9030/12

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] De draagbare DVD-speler PD9030/12 heeft een TFT LCDscherm van 9 inch/23 cm voor optimaal kijkplezier. [. . . ] DVD, DVD+/-R, DVD+/-RW, (S)VCD en CD kunnen allemaal op de DVDspeler worden afgespeeld. DVD+/-R is een korte benaming voor een DVD-station dat beide gangbare opneembare DVD-formaten ondersteunt. 9 inch TFT-breedbeeldkleurenscherm Bevestig uw draagbare DVD-speler eenvoudig aan de hoofdsteun in de auto en geniet onderweg van DVD-films. DivX-gecertificeerd Met DivX®-ondersteuning kunt u DivXgecodeerde video's en films van internet bekijken, waaronder aangeschafte Hollywoodfilms. www. philips. com * DivX, DivX Certified en de bijbehorende logo's zijn handelsmerken van DivXNetworks, Inc. * Oplaadbare batterijen kunnen maar een beperkt aantal malen worden opgeladen en dienen uiteindelijk te worden vervangen. De levensduur van de batterij en het aantal oplaadcycli hangen af van het gebruik en de instellingen. * De levensduur van de batterij hangt af van het gebruik en de instellingen. [. . . ] * De levensduur van de batterij en de speeltijd kunnen variëren afhankelijk van de staat van het apparaat. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS PD9030/12

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS PD9030/12 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag