Gebruiksaanwijzing PHILIPS PD7022/12

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS PD7022/12. Wij hopen dat dit PHILIPS PD7022/12 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS PD7022/12 te teleladen.


PHILIPS PD7022/12 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1203 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS PD7022/12

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Onderweg DVD/DivX®-films en JPEG-foto's bekijken of (MP3)CD-muziek luisteren: het kan allemaal met de PD7022/12 draagbare DVD-speler met een LCD-scherm van 7 inch/18 cm. Neem uw films, muziek en foto's mee · Compatibel met DVD, DVD+/-R, DVD+/-RW, (S)VCD en CD · DivX-gecertificeerd voor de standaardweergave van DivX-video's · Weergave van MP3-CD, CD en CD-RW · JPEG-afbeeldingen weergeven van een beelddisc Verrijk uw AV-entertainmentervaring · 7 inch TFT LCD-kleurenscherm in breedbeeldformaat (16:9) · Ingebouwde stereoluidsprekers Extra functionaliteit voor nog meer gemak · Geniet met de ingebouwde batterij* van maximaal 3 uur afspelen · USB-aansluiting om video's, foto's en muziek weer te geven · Volledig hervatten na stroomonderbreking · Inclusief autoadapter Draagbare DVD-speler PD7022/12/12 LCD-scherm van 18 cm/7 inch 3 uur speeltijd USB Kenmerken Weergave van MP3-CD, CD en CD-RW DVD, DVD+/-RW, (S)VCD, CD gehaald, plaatst u deze terug en drukt u achtereenvolgens op "afspelen" en "hervatten" op de afstandsbediening. [. . . ] Het DivX-mediaformaat is een op MPEG-4 gebaseerde videocompressietechnologie waarmee u grote bestanden, zoals films, trailers en muziekvideo's, kunt opslaan op media als CDR/RW en opneembare DVD's, USB-apparaten en andere geheugenkaarten en afspelen op uw DivX Certified® Philips-apparaat. MP3 is een revolutionaire compressietechnologie waarmee grote digitale muziekbestanden tot 10 keer kleiner kunnen worden gemaakt, zonder dat dit de geluidskwaliteit drastisch verlaagt. JPEG weergeven van een beelddisc De draagbare DVD-speler van Philips is compatibel met de meeste verkrijgbare DVDen CD-discs. DVD, DVD+/-R, DVD+/-RW, (S)VCD en CD kunnen allemaal op de DVDspeler worden afgespeeld. DVD+/-R is een korte benaming voor een DVD-station dat beide gangbare opneembare DVD-formaten ondersteunt. * Oplaadbare batterijen kunnen maar een beperkt aantal malen worden opgeladen en dienen uiteindelijk te worden vervangen. De levensduur van de batterij en het aantal oplaadcycli hangen af van het gebruik en de instellingen. * De levensduur van de batterij hangt af van het gebruik en de instellingen. * De levensduur van de batterij en de speeltijd kunnen variëren afhankelijk van de staat van het apparaat. [. . . ] * De levensduur van de batterij en de speeltijd kunnen variëren afhankelijk van de staat van het apparaat. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS PD7022/12

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS PD7022/12 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag