Gebruiksaanwijzing PHILIPS MOBILO

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS MOBILO. Wij hopen dat dit PHILIPS MOBILO handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS MOBILO te teleladen.


PHILIPS MOBILO : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (428 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS MOBILO

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] De stofzak dient dan te worden vervangen, al is deze wellicht nog niet vol. € Gebruik alleen Philips s-bag™ dubbelwandige papieren stofzakken (typenummer FC8021) of Philips Sydney+ dubbelwandige papieren stofzakken (typenummer HR6999 Sydney+). € Indien het snoer van dit apparaat is beschadigd, dient het uitsluitend te worden vervangen door een door Philips daartoe aangewezen reparateur, omdat voor de reparatie speciale gereedschappen en/of onderdelen vereist zijn. [. . . ] Stofzak vervangen Vervang de stofzak wanneer de “stofzak vol” indicator rood is, zelfs als het mondstuk niet op een oppervlak is geplaatst (fig. - Verwijder de volle stofzak door aan de kartonnen lip te trekken (fig. - Schuif de kartonnen frontplaat van de nieuwe stofzak zo ver mogelijk in beide sleuven van de stofzakhouder (fig. € s-bag™ papieren stofzakken zijn verkrijgbaar onder typenummer FC8021. Het bij de stofzuigerzak-verpakkingen geleverde filter (bedoeld voor oudere versies van deze stofzuiger) kunt u dan ook gewoon weggooien. Telkens wanneer u de stofzak vervangt, kunt u dit filter gewoon uitschudden en opnieuw plaatsen (zie fig. - Plaats het filter in de houder, zoals het de vorige keer ook was en druk deze goed vast. - Druk de filterhouder met het schone filter op zijn plaats, zodat het aan de onderzijde goed aansluit. AFS-Micro filter vervangen (niet in alle modellen) Het AFS-Micro filter filtert door middel van electrostatisch geladen vezels een groot deel van de kleinste deeltjes uit de uitgeblazen lucht. Vervang het AFS-Micro filter als u de eerste van een nieuwe set stofzakken plaatst. - Zet de onderste zijde en zijkanten van het nieuwe filter goed achter de randjes van de houder (fig. - Let erop dat het filter recht in de houder zit wanneer u deze sluit (fig. S-Klasse filter (niet in alle modellen) In plaats van het AFS-Microfilter is een aantal stofzuigers uitgerust met het revolutionaire S-Klasse filter. het S-Klasse filter kan minstens 99 , 97% van alle deeltjes ter grootte van 0 , 0003 mm en meer uit de uitblaaslucht verwijderen. Dit houdt niet alleen het normale huisstof in, maar ook schadelijk microscopisch ongedierte, zoals huismijt en de uitwerpselen daarvan. Deze staan bekend als veroorzakers van allergische aandoeningen aan de luchtwegen. [. . . ] Wanneer de stofzak voller wordt, kunt u een hogere zuigkracht instellen. - Coloquen el filtro S-Class tal como se indica Asegúrense de que las muescas salientes se fijen bien en las aberturas (fig. Motor beskyttelsesfilter Ditt apparat har fått et nytt og forbedret tredobbelt permanent motor beskyttelsesfilter. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS MOBILO

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS MOBILO zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag