Gebruiksaanwijzing PHILIPS MCM2300/12 QUICK STARTING GUIDE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS MCM2300/12. Wij hopen dat dit PHILIPS MCM2300/12 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS MCM2300/12 te teleladen.


PHILIPS MCM2300/12 QUICK STARTING GUIDE: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (940 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS MCM2300/12QUICK STARTING GUIDE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] NL FR Houd in de stand-bymodus CLOCK langer dan 2 seconden ingedrukt. [. . . ] Druk in de actieve modus herhaaldelijk op SLEEP/TIMER om een periode te kiezen (in minuten). Door deze knop ingedrukt te houden, spoelt u binnen een track achteruit/vooruit. NL Afstemmen op een FM-radiozender • Houd / ingedrukt tot de frequentie verandert om af te stemmen op de vorige of volgende sterke zender. € Om een zender op een specifieke frequentie af te stemmen, drukt u herhaaldelijk op / tot de gewenste frequentie wordt weergegeven. HU Rádióállomások kézi tárolása Druk op / om een nummer van 1 t/m 20 toe te wijzen aan deze radiozender, en druk vervolgens op PROG om deze keuze te bevestigen. Druk op / om af te stemmen op een opgeslagen 1 2 IT Nyomja meg, és tartsa lenyomva a PROG gombot, amíg a frekvencia változni nem kezd. Opmerking: U kunt een geprogrammeerde radiozender overschrijven door een ander station op het zendernummer op te slaan. Als de geselecteerde alarmbron niet beschikbaar is, schakelt dit product automatisch over naar de FM-modus. [. . . ] Druk op / om een alarmbron (DISC, USB of tuner) te kiezen en druk vervolgens ter bevestiging op SLEEP/TIMER. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS MCM2300/12

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS MCM2300/12 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag