Gebruiksaanwijzing PHILIPS HX8211/02 ANNEXE 1

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS HX8211/02. Wij hopen dat dit PHILIPS HX8211/02 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS HX8211/02 te teleladen.


PHILIPS HX8211/02 ANNEXE 1: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (5389 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS HX8211/02ANNEXE 1

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] 70 Nederlands -- Dit apparaat kan worden gebruikt door kinderen vanaf 8 jaar en door personen met verminderde lichamelijke, zintuiglijke of geestelijke capaciteiten of weinig ervaring en kennis, mits zij toezicht of instructie hebben ontvangen aangaande veilig gebruik van het apparaat, en zij de gevaren van het gebruik begrijpen. Reiniging en onderhoud mogen alleen door kinderen worden uitgevoerd die ouder zijn dan 8 en alleen onder toezicht. [. . . ] €1) 1 Geleidetip 2 AirFloss-spuitmond 3 Startknop 4 Reservoir en deksel 5 Handvat 6 Oplaadindicator 7 Aan/uitknop 8 Afneembare spuitmondhouder (alleen bepaalde typen) 9 Oplader Opmerking: De inhoud van de doos kan variëren, afhankelijk van het gekochte model. 74 Nederlands Opladen Laad de AirFloss voor het eerste gebruik 24 uur lang op. , , De oplaadindicator knippert groen om aan te geven dat het apparaat oplaadt. Opmerking:Wanneer de AirFloss helemaal opgeladen is, heeft deze een gebruiksduur van maximaal 2 weken (of 14 sessies). Opmerking:Wanneer de oplaadindicator geel knippert, is de accu bijna leeg en moet deze worden opgeladen (de accu bevat energie voor minder dan 3 sessies). Klaarmaken voor gebruik 1 Plaats de spuitmond zo dat de geleidetip naar de voorzijde van het handvat wijst en druk de spuitmond omlaag op het handvat (‘klik’). Opmerking:Vervang de spuitmond iedere 6 maanden voor optimale resultaten. Vervang de spuitmond ook als deze loszit of niet langer op het handvat vastklikt. Opmerking:Voor een effectieve werking moet de AirFloss mondspoeling of water bevatten. Tip:Voor een frissere ervaring gebruikt u mondspoeling in plaats van water. 6 Houd de startknop ingedrukt tot de straal uit de geleidetip van de spuitmond komt. 76 Nederlands Het apparaat gebruiken 1 Zorg ervoor dat de AirFloss is ingeschakeld. Opmerking: De AirFloss is alleen bedoeld voor gebruik op de voor-/buitenkant van de tanden. 3 Druk op de startknop om een enkele stoot lucht en fijne druppeltjes mondspoeling of water tussen de tanden af te geven. [. . . ] Verwijder altijd de accu voordat u het apparaat afdankt en inlevert op een door de overheid aangewezen inzamelpunt. Als u problemen ondervindt bij het verwijderen van de accu, kunt u met het apparaat ook naar een Philips-servicecentrum gaan. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS HX8211/02

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS HX8211/02 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag