Gebruiksaanwijzing PHILIPS HX6052 BROCHURE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS HX6052. Wij hopen dat dit PHILIPS HX6052 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS HX6052 te teleladen.


PHILIPS HX6052 BROCHURE: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (408 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PHILIPS HX6052 BROCHURE (403 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS HX6052BROCHURE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] [. . . ] Na 3 maanden van normaal gebruik raken de borstelharen versleten en is de opzetborstel minder effectief. Vervang uw opzetborstel om de 3 maanden. Verwijdert veilig tandplak Verwijdert veilig tandplak voor een absoluut schoon en glad gevoel. Innovatieve nieuwe opzetborstel Het innovatieve nieuwe opzetborstelprofiel zorgt voor een zachte poetservaring bij gevoelige tanden en tandvlees. Ultrazachte borstelharen De ultrazachte borstelharen in de kern van het borstelveld zijn 25% zachter dan bij onze standaard ProResults-opzetborstels. Dit zorgt voor een effectievere en zachtere reiniging. Publicatiedatum 2011-08-04 Versie: 4. 1. 1 © 2011 Koninklijke Philips Electronics N. V. Specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. [. . . ] [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS HX6052

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS HX6052 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag