Gebruiksaanwijzing PHILIPS HX3110/00

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS HX3110/00. Wij hopen dat dit PHILIPS HX3110/00 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS HX3110/00 te teleladen.


PHILIPS HX3110/00 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (751 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS HX3110/00

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Als u volledig wilt profiteren van de ondersteuning die Philips biedt, registreer uw product dan op www. Als de oplader in het water valt, trek dan direct de stekker uit het stopcontact voordat u de oplader uit het water haalt. [. . . ] -- Dit apparaat is alleen bedoeld voor het reinigen van tanden, tandvlees en de tong. Gebruik het apparaat niet langer en neem contact op met uw arts als u pijn of ongemak ondervindt tijdens gebruik van het apparaat. -- De tandenborstel is bedoeld voor thuisgebruik en is niet bedoeld om door meerdere personen te worden gebruikt in een tandartsenpraktijk of een instelling. 1 Spoel de opzetborstel en de borstelharen na iedere poetsbeurt onder de kraan af. 2 Verwijder minimaal één keer per week de opzetborstel van het handvat en spoel het aansluitpunt van de borstel met warm water schoon. 4 Haal de stekker van de oplader uit het stopcontact en veeg het oppervlak regelmatig af met een vochtige doek. Opmerking: Als uw tandpasta peroxide, zuiveringszout of een ander bicarbonaat bevat (veelvoorkomend in witmakende tandpasta’s), dient u de opzetborstel en het handvat na ieder gebruik grondig schoon te maken met zeep en water. Opbergen Als u de tandenborstel langere tijd (een maand of langer) niet gaat gebruiken, haal dan de stekker van de oplader uit het stopcontact, maak het apparaat schoon en bewaar het op een koele en droge plaats buiten bereik van direct zonlicht. vervangen Opzetborstel -- Vervang de Sonicare-opzetborstels om de 3 maanden voor optimale resultaten. Vervang de opzetborstel om de 3 maanden of eerder indien er tekenen van slijtage optreden. Opmerking: Het gebruik van Sonicare for Kids-opzetborstels wordt bij deze tandenborstel niet aangeraden. Milieu -- Gooi het apparaat aan het einde van zijn levensduur niet weg met het normale huisvuil, maar lever het in op een door de overheid aangewezen inzamelpunt om het te laten recyclen. [. . . ] Com/support), of neem contact op met het Philips Customer Care Centre in uw land. u vindt het telefoonnummer in de ‘worldwide guarantee’-folder. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS HX3110/00

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS HX3110/00 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag