Gebruiksaanwijzing PHILIPS HS85 BROCHURE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS HS85. Wij hopen dat dit PHILIPS HS85 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS HS85 te teleladen.


PHILIPS HS85 BROCHURE: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1240 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PHILIPS HS85 (396 ko)
   PHILIPS HS85 (396 ko)
   PHILIPS HS85 (396 ko)
   PHILIPS HS85 (396 ko)
   PHILIPS HS85 BROCHURE (1235 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS HS85BROCHURE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] [. . . ] Houd uw scheerapparaat in topconditie en vervang de scheerhoofden om de 12 maanden. Comfortabel en nauwkeurig · Super Lift & Cut-scheersysteem met dubbele mesjes Huidbeschermend systeem · Flex Tracker-systeem Soepel glijdend over de huid · Glide Rings Droog of nat scheren · Nat gebruik Scheerunit en lotioncartridge Nivea for Men HS85/60 Specificaties Scheerhoofden · Geschikt voor producttypen: HS8020, HS8040, HS8060, HS8015, HS8023, HS8420, HS8421, HS8440, HS8460 · Scheerunits per verpakking: 1 · Kenmerken Super Lift & Cut-technologie Dubbel-messysteem: het eerste mes tilt de haartjes op, het tweede scheert de haartjes af en zorgt voor een aangename en gladde scheerbeurt. Flex Tracker-systeem De Flex Tracker volgt automatisch de contouren van uw gezicht en helpt huidirritatie te voorkomen. Glide Rings De scheerhoofden hebben unieke Glide Rings waardoor het scheerapparaat gemakkelijk over uw huid glijdt. Nat gebruik Publicatiedatum 2011-09-22 Versie: 2. 0. 1 © 2011 Koninklijke Philips Electronics N. V. Specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Handelsmerken zijn het eigendom van Koninklijke Philips Electronics N. V. www. philips. com Scheren onder de douche bespaart tijd en geeft u het frisse gevoel van nat scheren. [. . . ] [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS HS85

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS HS85 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag