Gebruiksaanwijzing PHILIPS HS190

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS HS190. Wij hopen dat dit PHILIPS HS190 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS HS190 te teleladen.


PHILIPS HS190 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1540 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PHILIPS HS190 (3586 ko)
   PHILIPS HS190 (3586 ko)
   PHILIPS HS190 (3586 ko)
   PHILIPS HS190 (3586 ko)
   PHILIPS HS190 (3586 ko)
   PHILIPS HS190 (3586 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS HS190

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Leg het apparaat niet op een zeer warme plaats of in het zonlicht (fig. [. . . ] Aan/uit schakelen - Houd het ontgrendelknopje op de schakelaar ingedrukt terwijl u deze verschuift (fig. Houd de huid strak met uw vrije hand: daardoor komen de haren verder uit de huid (fig. Desgewenst kunt u een pre-shave lotion gebruiken; met name in een warme, vochtige omgeving kan dat prettig zijn. Schakel het apparaat altijd uit voordat u het schoonmaakt of met het onderhoud begint. - Borstel alleen in de aangegeven richting bij het schoonmaken van de mesjes (fig. Gebruik de korte haren van de borstel voor het schoonmaken van de sleuven in de scheerhoofden (fig. Maak één scheerhoofd (kapje met mesje) schoon en plaats het terug. Houd het mesje en het kapje van elk van de beide scheerhoofden bij elkaar: ze zijn op elkaar ingeslepen. [. . . ] Cuando las cambien, les aconsejamos que lleven las viejas a un lugar oficialmente designado para recogerlas (fig. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS HS190

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS HS190 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag