Gebruiksaanwijzing PHILIPS HR7994/90

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS HR7994/90. Wij hopen dat dit PHILIPS HR7994/90 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS HR7994/90 te teleladen.


PHILIPS HR7994/90 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (679 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS HR7994/90

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] U kunt de minikom gebruiken om kleine hoevee heden ingrediënten te bereiden, zoals babyvoeding en dressings. [. . . ] overschrijd de hoeveelheden en bewerkingstijden aangegeven in de tabel niet. Maak de minikom grondig schoon voordat u deze voor de eerste keer gebruikt. €غذای داخل آن د یخچال نگهدا ی کنید‬ Opmerking •• Zet altijd het minimes in de kom voordat u ingrediënten toevoegt. €• Gebruik het minimes niet om harde ingrediënten zoals koffiebonen, kurkuma, nootmuskaat of ijsblokjes te vermalen. [. . . ] €• Snijd grote stukken voedsel van tevoren in stukjes van circa 3 x 3 x 3 cm. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS HR7994/90

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS HR7994/90 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag