Gebruiksaanwijzing PHILIPS HR7989/90

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS HR7989/90. Wij hopen dat dit PHILIPS HR7989/90 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS HR7989/90 te teleladen.


PHILIPS HR7989/90 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (787 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS HR7989/90

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] €• Pulire a fondo il mini tritatutto prima di utilizzarlo per la prima volta. [. . . ] Als deze ingrediënten ongemengd worden verwerkt, kunnen ze de kunststof onderdelen van het apparaat aantasten. €• De minihakmolen kan verkleuren indien u het apparaat gebruikt om ingrediënten zoals kruidnagels, anijs en kaneel te verwerken. €• Gebruik de minihakmolen niet om rauw vlees te hakken of vloeistoffen zoals vruchtensap te verwerken. €• Laat hete ingrediënten afkoelen (< 80°C) voordat u deze gaat verwerken. [. . . ] Waarschuwing •• Wees voorzichtig wanneer u het mes aanraakt of schoonmaakt. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS HR7989/90

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS HR7989/90 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag