Gebruiksaanwijzing PHILIPS HR7968/90

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS HR7968/90. Wij hopen dat dit PHILIPS HR7968/90 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS HR7968/90 te teleladen.


PHILIPS HR7968/90 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (5446 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS HR7968/90

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Nederlands Inleiding Gefeliciteerd met uw aankoop en welkom bij Philips! [. . . ] Houd toezicht op jonge kinderen om te voorkomen dat ze met het apparaat gaan spelen. Zorg dat u spatten voorkomt wanneer u hete ingrediënten verwerkt. Wees vooral voorzichtig wanneer u deze onderdelen schoonmaakt en wanneer u de hakmolenkom leegt. Als de mesunits vastlopen, haal dan de stekker uit het stopcontact voordat u de ingrediënten verwijdert die de mesunits blokkeren. Als het apparaat beschadigd is, laat onderdelen dan altijd vervangen door originele onderdelen, anders is uw garantie niet langer geldig. 1 ------- Let op -- Vul de beker of de hakmolenkom nooit met ingrediënten die heter zijn dan 80°C. -- Verwerk alleen ingrediënten in de tabellen voor hoeveelheden en bewerkingstijden van de desbetreffende accessoires. -- Gebruik geen accessoires of onderdelen van andere fabrikanten of die niet specifiek door Philips worden aanbevolen. [. . . ] Als er geen Consumer Care Centre in uw land is, ga dan naar uw plaatselijke Philips-dealer. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS HR7968/90

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS HR7968/90 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag