Gebruiksaanwijzing PHILIPS HR 7772/50

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS HR 7772/50. Wij hopen dat dit PHILIPS HR 7772/50 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS HR 7772/50 te teleladen.


PHILIPS HR 7772/50 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (3956 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS HR 7772/50

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] [. . . ] Dankzij het unieke (de)montagesysteem plaatst u de kom en het deksel moeiteloos op het apparaat. Veelzijdig · 29-33 functies · De krachtige motor van 800 W kan zelfs de moeilijkste ingrediënten aan Moeiteloos · (De)montage met de één druk op de Click&Go-knop · Op 360 graden vast te klikken · XL-kom met capaciteit voor 1, 8 l soep of 1, 25 kg deeg · Eenvoudige pictogrammen helpen u de juiste snelheid voor elke taak te selecteren · Vaatwasmachinebestendige onderdelen voor eenvoudig schoonmaken Keukenmachine HR 7772/50/55 Kenmerken 29-33 functies willekeurige hoek door op de Click&Go-knop te drukken. Specificaties Technische specificaties Op 360 graden vast te klikken · Snoerlengte: 100, dubbel geïsoleerd met aangegoten stekker m · Motor: Universeel, geen radio-/tv-storingen · Vermogen: 800 W · Kominhoud: 3, 6 en 2, 5 l · Voltage: 220-240 V · Frequentie: 50-60 Hz · Kleur(en): Wit met oranje en maïsgele accenten · Schoonmaken: Alle accessoires zijn vaatwasserbestendig, Knop voor eenvoudig schoonmaken · Droge capaciteit kom: 3, 6 l · Vloeistofcapaciteit kom: 1, 8 l · Kominhoud deeg: 1250 g · Kominhoud meel: 750 g · Blenderinhoud: 1, 5 l · Veiligheid: Automatische, opnieuw instelbare uitschakelfunctie die de motor beschermt · Snelheden: 2+ pulsstand Met de 29 tot 33 verschillende kooktechnieken ("functies" genoemd) van deze serie keukenmachines kunt u eindeloos variëren bij het maken van gerechten. Het precieze aantal kookfuncties varieert per model: de HR7735 en de HR 7772/50 bieden 29 kookfuncties, de HR7740 biedt 31 functies, de HR7744 biedt 32 functies en met de 33 kookfuncties van de HR7745 hebt u de meeste flexibiliteit. Dankzij het speciale ergonomische ontwerp van de onderkant van de kom en het deksel, hoeft u niet te zoeken en te draaien om de juist positie te vinden en beide onderdelen op hun plaats te klikken. Specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Handelsmerken zijn het eigendom van Koninklijke Philips Electronics N. V. [. . . ] [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS HR 7772/50

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS HR 7772/50 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag