Gebruiksaanwijzing PHILIPS HR 7762

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS HR 7762. Wij hopen dat dit PHILIPS HR 7762 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS HR 7762 te teleladen.


PHILIPS HR 7762 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1842 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PHILIPS HR 7762 (2522 ko)
   PHILIPS HR 7762 QUICK START GUIDE (479 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS HR 7762

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] [. . . ] Philips Keukenmachine HR 7762/80 Lekkere thuiskost in slechts enkele seconden Direct monteren met Click&Go Met de nieuwe keukenmachine van Philips kunt u razendsnel maaltijden bereiden. Dankzij het unieke Click&Go-systeem van Philips kunt u de keukenmachine zeer snel monteren en demonteren en kunt u de kom veilig op het platform plaatsen. Multifunctioneel · 29 functies Eenvoudig te gebruiken en schoon te maken · Click&Go-(de)montagesysteem · Eenvoudige pictogrammen · Vaatwasmachinebestendige accessoires Krachtig · Krachtige 700W-motor Keukenmachine HR 7762/80 Specificaties Motor: Universeel, geen radio/TV-storingen Vermogen: 700 W Capaciteit cakebeslag: 700 g Kominhoud: 3, 6 l Snelheden: 2+ klopstand Voltage: 220-240 V Frequentie: 50 Hz Snoerlengte: 100, dubbel geïsoleerd met aangegoten stekker m · Veiligheid: Automatische, opnieuw instelbare uitschakelfunctie die de motor beschermt · Kleur: Wit met oranje en maïsgele accenten · Schoonmaken: Alle accessoires zijn vaatwasmachinebestendig, Knop voor eenvoudig schoonmaken Kenmerken · Opbergdoos, emulsieschijf: PP · Kom, deksel, blenderkan, blenderbeker, veiligheidskap: SAN · Inzethouder: ABS · Metalen mes en hulpstukken: roestvrij staal en ABS · Ballonklopper: Metalen ballon, POM-behuizing Technische specificaties · · · · · · · · Click&Go-(de)montagesysteem Accessoires Ontwerpspecificaties · Behuizing, deksel van blender, stamper, inzetschaal: PP · Handvat van blender, citruspers, kneedaccessoire: PP · Roestvrijstalen mes: Voor hakken, mengen, kneden, pureren, mixen · Blenderbeker (1, 5 l): Voor het mengen, pureren en shaken van fruit · Kneedaccessoire: Voor het kneden en mixen van alle soorten deeg · Roestvrijstalen hakmes: Voor het middelfijn snijden van groenten en fruit · Rasp (medium): Voor het middelfijn raspen van groenten en fruit · Korrelrasp (medium): Voor het raspen van aardappels · Emulsieschijf: Voor het (op)kloppen en emulgeren · Met het Click&Go-systeem kunt u het apparaat razendsnel monteren en demonteren. Handelsmerken zijn het eigendom van Koninklijke Philips Electronics N. V. [. . . ] [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS HR 7762

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS HR 7762 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag