Gebruiksaanwijzing PHILIPS HR7629/90

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS HR7629/90. Wij hopen dat dit PHILIPS HR7629/90 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS HR7629/90 te teleladen.


PHILIPS HR7629/90 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (7002 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS HR7629/90

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Om gevaarlijke situaties te voorkomen, mag u dit apparaat nooit op een timer aansluiten. Gebruik het apparaat niet indien het snoer, de stekker of andere onderdelen beschadigd zijn. Indien het netsnoer beschadigd is, moet het vervangen worden door Philips, een door Philips geautoriseerd servicecentrum of personen met vergelijkbare kwalificaties om gevaar te voorkomen. [. . . ] Indien het netsnoer beschadigd is, moet het vervangen worden door Philips, een door Philips geautoriseerd servicecentrum of personen met vergelijkbare kwalificaties om gevaar te voorkomen. Schakel het apparaat altijd uit door de bedieningsknop naar 0 te draaien. schakel het apparaat uit voordat u accessoires van het apparaat losmaakt. Dompel het motorgedeelte nooit onder in water of een andere vloeistof. Gebruik nooit uw vingers of voorwerpen (bijvoorbeeld een spatel) om etenswaren door de vultrechter naar beneden te duwen terwijl het apparaat werkt. Wees zeer voorzichtig met het hanteren van het sikkelmes en de inzetschijven wanneer u ze uit de kom verwijdert, wanneer u de kom leegt en tijdens het schoonmaken. Haal altijd de stekker uit het stopcontact voordat u uw vingers of voorwerpen (bijvoorbeeld een spatel) in de kom steekt. Wacht tot bewegende delen stilstaan voordat u het deksel van de kom verwijdert. Wanneer alle onderdelen goed bevestigd zijn, wordt de ingebouwde beveiliging gedeblokkeerd. Na gebruik kunt u de motorunit en het deksel van de kom pas verwijderen nadat u het apparaat uitgeschakeld hebt door de snelheidsknop op 0 te zetten. Betätigen Sie beim Hacken von Zwiebeln mehrmals die Puls-Taste, um zu verhindern, dass die Zwiebeln zu fein gehackt werden. lassen Sie das Gerät nicht zu lange laufen , wenn Sie (Hart-)Käse oder Schokolade raspeln. Als u uien hakt, gebruik dan een paar keer de pulsstand om te voorkomen dat de uien te fijn worden gehakt. Laat het apparaat niet te lang werken wanneer u (harde) kaas of chocolade aan het hakken bent. Deze ingrediënten worden anders te heet, gaan smelten en worden klonterig. de standaardverwerkingstijd voor alle hakbewerkingen is 10 tot 60 seconden. [. . . ] Deze ingrediënten worden anders te heet, gaan smelten en worden klonterig. de standaardverwerkingstijd voor alle hakbewerkingen is 10 tot 60 seconden. Door een kleine hoeveelheid vloeistof toe te voegen kunt u echter een beter resultaat bereiken. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS HR7629/90

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS HR7629/90 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag