Gebruiksaanwijzing PHILIPS HR 7620

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS HR 7620. Wij hopen dat dit PHILIPS HR 7620 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS HR 7620 te teleladen.


PHILIPS HR 7620 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (8758 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PHILIPS HR 7620 (2372 ko)
   PHILIPS HR7620 (10314 ko)
   PHILIPS HR 7620 BROCHURE (693 ko)
   PHILIPS HR 7620 (4722 ko)
   PHILIPS HR7620 (10153 ko)
   PHILIPS HR 7620 BROCHURE (688 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS HR 7620

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Wees vooral voorzichtig wanneer u deze uit de kom of kan verwijdert, wanneer u de kom of kan leegt en wanneer u de messen of inzetschijven schoonmaakt. , Steek nooit uw vingers of voorwerpen (bijvoorbeeld een spatel) in de blenderkan terwijl de stekker van het apparaat in het stopcontact zit. , Wacht tot bewegende delen stilstaan voordat u het deksel van de kom of kan verwijdert. [. . . ] De kaas wordt anders te heet, waardoor deze gaat smelten en klonteren. Gebruik de mengschijf niet om cakebeslag met boter te maken of om deeg te kneden. Zorg ervoor dat de kom en de mengschijf droog en vetvrij zijn wanneer u eiwitten klopt. U kunt de mengschijf gebruiken om slagroom, eieren, eiwitten, instantpudding, mayonaise en biscuitdeeg te kloppen. Laat het apparaat niet vaker dan twee keer zonder onderbreking werken. , Ingebouwde veiligheidsvergrendeling: u kunt de blender alleen gebruiken wanneer het nokje op de blenderkan tegenover de opdruk op de motorunit zit. - Als u tijdens de bewerking vloeibare ingrediënten wilt toevoegen, giet deze dan in de blenderkan via de opening in het deksel. - Snijd vaste ingrediënten in kleinere stukjes voordat u ze in de blenderkan doet om ze te verwerken. - Wanneer u een grote hoeveelheid voedsel wilt bereiden, doe dan niet alle ingrediënten in één keer in de kom, maar verwerk steeds kleine hoeveelheden. - Gebruik gare ingrediënten wanneer u soep in de blender verwerkt. - Als u een vloeistof verwerkt die heet is of snel gaat schuimen (bijv. Melk), doe dan niet meer dan 1 liter in de blenderkan om morsen te voorkomen. - Als u niet tevreden bent met het resultaat, schakel het apparaat dan uit en roer de ingrediënten met een spatel. Giet een deel van de ingrediënten uit de kan om een kleinere hoeveelheid te verwerken of voeg wat vloeistof toe. Als ingrediënten aan de wand van de blenderkan blijven kleven: 1 Schakel het apparaat uit en haal de stekker uit het stopcontact. 2 Open het deksel en gebruik een spatel om de ingrediënten van de wand van de kan te verwijderen. [. . . ] Tip: U kunt elk soort fruit dat u lekker vindt gebruiken om een verse milkshake te maken. Voedzame groentesoep uit Boedapest Ingrediënten: - 200 g koolrabi - 200 g aardappels - 300 g bleekselderij - 150 g wortels - water (aanvullen tot 1-literstreepje) , Doe de koolrabi, aardappelen, bleekselderij, wortels en het water in de hier beschreven volgorde in de blender. Laat het apparaat 5 seconden werken voor een grove soep of langer voor een gladder resultaat. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS HR 7620

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS HR 7620 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag