Gebruiksaanwijzing PHILIPS HR 2872/00

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS HR 2872/00. Wij hopen dat dit PHILIPS HR 2872/00 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS HR 2872/00 te teleladen.


PHILIPS HR 2872/00 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (5511 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS HR 2872/00

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] 1) a b c d e f g h i Deksel van de blenderbeker Filter (alleen HR2874) Blenderbeker Afdichtring voor mesunit van blenderbeker Mesunit van blenderbeker Motorunit Ingebouwde beveiliging Pulsknop Snoeropberggleuf 1 Visão geral (Fig. [. . . ] 3) Opmerking: u kunt het filter als extra accessoire bestellen bij uw Philips-dealer. U kunt het filter gebruiken om heerlijke verse vruchtensappen, cocktails of sojamelk te bereiden. 5) Opmerking: • • Vul de beker niet tot boven de maximumaanduiding. Opmerking: u kunt de multifunctionele hakmolen als extra accessoire bestellen bij uw Philips-dealer. The multifunctionele hakmolen is bedoeld voor • Snijden van ingrediënten als uien, knoflook, kruiden, vlees, etc. € Malen van droge ingrediënten zoals peperkorrels, sesamzaad, rijst, tarwe, kokos, noten (gepeld), koffiebonen, gedroogde sojabonen, gedroogde erwten, kaas, stukjes brood enz. [. . . ] Neem contact op met uw Philips-dealer of een door Philips geautoriseerd servicecentrum als de oververhittingsbeveiliging te vaak wordt geactiveerd. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS HR 2872/00

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS HR 2872/00 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag