Gebruiksaanwijzing PHILIPS HR2201

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS HR2201. Wij hopen dat dit PHILIPS HR2201 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS HR2201 te teleladen.


PHILIPS HR2201 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1542 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS HR2201

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Klaarmaken voor gebruik Verwijder de sticker van de kan en reinig alle onderdelen voor u het apparaat voor de eerste keer gebruikt. Schoonmaken Haal altijd de stekker uit het stopcontact voordat u het apparaat schoonmaakt. Gebruik nooit schuursponzen, schurende schoonmaakmiddelen of agressieve vloeistoffen zoals benzine of aceton om het apparaat schoon te maken. [. . . ] 2 Maintenez enfoncée la poignée de la verseuse avec une main et NEDERLANDS Inleiding Gefeliciteerd met uw aankoop en welkom bij Philips!Als u volledig wilt profiteren van de ondersteuning die Philips biedt, registreer uw product dan op www. Start-/stopknop 7 Motorunitaansluiting 8 Kanaansluiting 9 Niveauaanduidingen (de MIN- en MAX-aanduidingen staan op de binnenkant van de kan) 10 Handvat 11 Netsnoeraansluiting 12 Netsnoer Belangrijk Lees deze gebruiksaanwijzing zorgvuldig door voordat u het apparaat gaat gebruiken. Bewaar de gebruiksaanwijzing om deze zo nodig later te kunnen raadplegen. 7 Giet het water uit de soepkan en spoel de binnenkant van de kan af Controleer of de kleine stekker goed in het apparaat is gestoken en of netstekker goed in het stopcontact is gestoken. Het apparaat gebruiken De soepmaker heeft een mesunit voor het mengen van ingrediënten en een verwarmingselement om de ingrediënten te verwarmen, voor het koken van soep. U kunt het apparaat ook gebruiken om vruchtenmoes of smoothies te maken. Het apparaat heeft vier vooraf ingestelde modi en een knop voor handmatige programma’s: 1 Programma voor gladde soep om in 23 minuten een gladde soep te maken. 2 Programma voor dikke soep om in 20 minuten een dikke soep te maken. 3 Programma voor vruchtenmoes om in 13 minuten vruchtenmoes te maken. Opmerking: In het aparte receptenboekje vindt u heerlijke recepten en veel tips. Algemene procedure De volgende stappen zijn algemeen en zijn van toepassing op alle vijf de programma’s. 1 Houd het handvat van de kan met één hand vast en til met de andere De motorunit past Verwijder wat van de ingrediënten niet goed op de kan en zorg ervoor dat de kan niet omdat er te veel voorbij de MAX-aanduiding is gevuld. Controleer of de kleine stekker goed in het apparaat is gestoken en of netstekker goed in het stopcontact is gestoken. Zorg ervoor dat de motorunitaansluiting en de kanaansluiting op één lijn liggen voor u de motorunit in de kan laat zakken. Verwijder wat van de ingrediënten en zorg ervoor dat de ingrediënten gelijkmatig zijn uitgespreid over de bodem van de kan. [. . . ] 6 Steek de kleine stekker in de aansluiting van de kan (1) en steek de 7 Druk op de programmaselectieknop om het programma van uw De De overstromingssensor voorkomt overstromingssensor dat het apparaat overstroomt. Het voedsel is U hebt het verkeerde Kies een ander programma (zie het verbrand. U hebt niet genoeg Zorg ervoor dat het vloeistofniveau water of andere boven de MIN-aanduiding en onder vloeistof toegevoegd. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS HR2201

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS HR2201 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag