Gebruiksaanwijzing PHILIPS HR2200/80 CHAUFFANT SOUP MAKER

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS HR2200/80 CHAUFFANT SOUP MAKER. Wij hopen dat dit PHILIPS HR2200/80 CHAUFFANT SOUP MAKER handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS HR2200/80 CHAUFFANT SOUP MAKER te teleladen.


PHILIPS HR2200/80 CHAUFFANT SOUP MAKER : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (670 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS HR2200/80 CHAUFFANT SOUP MAKER

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] -- Dit apparaat is niet bedoeld om bediend te worden met een externe timer of een afzonderlijk afstandsbedieningssysteem. Elektromagnetische velden (EMV) Dit Philips-apparaat voldoet aan alle richtlijnen met betrekking tot elektromagnetische velden (EMV). Mits het apparaat op de juiste wijze en volgens de instructies in deze gebruiksaanwijzing wordt gebruikt, is het veilig te gebruiken volgens het nu beschikbare wetenschappelijke bewijs. [. . . ] Algemene procedure De volgende stappen zijn algemeen en zijn van toepassing op alle vijf de programma’s. 1 Houd het handvat van de kan met één hand vast en til met de andere hand de motorunit aan de handgreep van de kan (fig. Nominale spanning: 230 V Nominale frequentie: 50 Hz Motorvermogen: 120 W Verwarmingsvermogen: 990 W Afmetingen: -- Soepmaker: 205 x 153 x 310 mm -- Verpakking: 220 x 220 x 340 mm Gewicht: -- Nettogewicht: 2, 0 kg -- Brutogewicht: 2, 6 kg Capaciteit: 1200 ml (voor 2-4 personen) Milieu -- Gooi het apparaat aan het einde van zijn levensduur niet weg met het normale huisvuil, maar lever het in op een door de overheid aangewezen inzamelpunt om het te laten recyclen. Op die manier levert u een bijdrage aan een schonere leefomgeving (fig. Garantie & service Als u service of informatie nodig hebt of als u een probleem ondervindt, bezoek dan de ondersteuningspagina op de Philips-website www. Com/support of neem contact op met het Philips Consumer Care Centre in uw land. het telefoonnummer vindt u in het ‘worldwide guarantee’vouwblad. Als er geen Consumer Care Centre in uw land is, ga dan naar uw plaatselijke Philips-dealer. Problemen oplossen Dit hoofdstuk behandelt in het kort de problemen die u kunt tegenkomen tijdens het gebruik van het apparaat. Als u het probleem niet kunt oplossen met de informatie hieronder, ga dan naar www. Com/support voor een lijst met veelgestelde vragen of neem contact op met het Consumer Care Centre in uw land. Probleem Oorzaak Oplossing Opmerking: Zorg ervoor dat u de groenten eerst in de kan plaatst als u vlees en groenten kookt. Opmerking: Zorg ervoor de ingrediënten gelijkmatig zijn uitgespreid over de bodem van de kan. Tips -- Gebruik voor de beste smaak verse, seizoensgebonden ingrediënten. 3 Voeg water of een andere vloeistof toe aan de ingrediënten in de kan (fig. Zorg ervoor dat het waterniveau ergens tussen de MIN- en MAXaanduiding ligt. [. . . ] Tip: Als het apparaat en de mesunit heel vuil zijn, giet dan kokendheet water in de kan en plaats de motorunit op de kan. Verwijder wat van de ingrediënten en zorg ervoor dat de ingrediënten gelijkmatig zijn uitgespreid over de bodem van de kan. Verwijder wat van de ingrediënten en zorg ervoor dat de ingrediënten gelijkmatig zijn uitgespreid over de bodem van de kan. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS HR2200/80 CHAUFFANT SOUP MAKER

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS HR2200/80 CHAUFFANT SOUP MAKER zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag