Gebruiksaanwijzing PHILIPS HR2170/50

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS HR2170/50. Wij hopen dat dit PHILIPS HR2170/50 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS HR2170/50 te teleladen.


PHILIPS HR2170/50 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (8990 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS HR2170/50

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] ⷠControleer, voordat u het apparaat aansluit, of de aanduiding van het voltage op de onderzijde van het apparaat overeenkomt met de netspanning in uw woning. [. . . ] ⷠControleer, voordat u het apparaat aansluit, of de aanduiding van het voltage op de onderzijde van het apparaat overeenkomt met de netspanning in uw woning. ⷠDe koffiemolen kan alleen worden ingeschakeld als het deksel erop zit. Spoel de koffiemolen echter nooit af en dompel het apparaat nooit onder water. Opbergen van het snoer Overtollig snoer kan in de koffiemolen worden opgeborgen door de knop aan de onderzijde van het apparaat rechtsom te draaien (fig. ) aan het snoer te trekken, kunt u het weer uit het apparaat laten komen (fig. Antes de usar el aparato, lean cuidadosamente las instrucciones de uso junto con las ilustraciones · [. . . ] ) aan het snoer te trekken, kunt u het weer uit het apparaat laten komen (fig. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS HR2170/50

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS HR2170/50 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag