Gebruiksaanwijzing PHILIPS HR2097/00 AVANCE COLLECTION

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS HR2097/00 AVANCE COLLECTION. Wij hopen dat dit PHILIPS HR2097/00 AVANCE COLLECTION handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS HR2097/00 AVANCE COLLECTION te teleladen.


PHILIPS HR2097/00 AVANCE COLLECTION : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (4167 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS HR2097/00 AVANCE COLLECTION

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] [. . . ] Wanneer het lampje op de blender (HR2096 en HR2097) knippert of de blender werkt niet (HR2095), schakel dan de draaiknop naar OFF om de blender te resetten. Zorg er bij het in elkaar zetten van de blender voor dat de draaiknop op OFF staat. Um den Vorgang anzuhalten, drücken Sie die Taste erneut (Für HR2095: Stellen Sie den Drehknopf auf die Position SMOOTHIE. Druk opnieuw op de knop om te stoppen (met de HR2095 draait u de draaiknop naar SMOOTHIE. [. . . ] [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS HR2097/00 AVANCE COLLECTION

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS HR2097/00 AVANCE COLLECTION zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag