Gebruiksaanwijzing PHILIPS HR2095

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS HR2095. Wij hopen dat dit PHILIPS HR2095 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS HR2095 te teleladen.


PHILIPS HR2095 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (4167 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS HR2095

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] De maximale hoeveelheid die hierboven vermeld wordt, is slechts een indicatie. [. . . ] Wanneer u de blender inschakelt met de draaiknop, zal de blender automatisch na 3 minuten stoppen. Wanneer het lampje op de blender (HR2096 en HR2097) knippert of de blender werkt niet (HR2095), schakel dan de draaiknop naar OFF om de blender te resetten. Zorg er bij het in elkaar zetten van de blender voor dat de draaiknop op OFF staat. Um den Vorgang anzuhalten, drücken Sie die Taste erneut (Für HR2095: Stellen Sie den Drehknopf auf die Position SMOOTHIE. Druk opnieuw op de knop om te stoppen (met de HR2095 draait u de draaiknop naar SMOOTHIE. Voor enkele seconden zeer fijngemalen ijs kiest u de maximumsnelheid of houdt u de knop ingedrukt. [. . . ] Als het resultaat nog steeds te grof is, houd de knop dan nogmaals ingedrukt. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS HR2095

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS HR2095 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag