Gebruiksaanwijzing PHILIPS HR 2002

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS HR 2002. Wij hopen dat dit PHILIPS HR 2002 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS HR 2002 te teleladen.


PHILIPS HR 2002 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1395 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS HR 2002

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Schakel het apparaat nooit in of uit door middel van de blenderkan of de maalmolenbeker. Dit apparaat is niet bedoeld voor gebruik door personen (waaronder kinderen) met verminderde lichamelijke, zintuiglijke of geestelijke vermogens, of die gebrek aan ervaring of kennis hebben, tenzij iemand die verantwoordelijk is voor hun veiligheid toezicht op hen houdt of hen heeft uitgelegd hoe het apparaat dient te worden gebruikt. Houd toezicht op jonge kinderen om te voorkomen dat ze met het apparaat gaan spelen. [. . . ] Let op Laat de maalmolen nooit langer dan 30 seconden zonder onderbreking werken. Laat de maalmolen na iedere bewerkingscyclus minstens 1 minuut afkoelen. Vergeet nooit de afdichtring in de mesunit te plaatsen voordat u de maalmolenbeker bevestigt om lekkage te voorkomen. Als deze ingrediënten ongemengd worden verwerkt, kunnen ze de kunststof onderdelen van het apparaat aantasten. De beker van de maalmolen kan verkleuren indien de maalmolen wordt gebruikt om ingrediënten zoals kruidnagels, anijs en kaneel te verwerken. Gebruik de maalmolen niet om vloeistoffen zoals vruchtensap te verwerken. Filter (alleen HR2004) let op Gebruik het filter nooit om ingrediënten die heter zijn dan 80°C te verwerken. verwerk per keer niet meer dan 70 g sojabonen (gewicht van gedroogde bonen) of 150 g fruit in het filter om overbelasting te voorkomen. Zorg er altijd voor dat het deksel van de kan goed dicht zit/goed is bevestigd en dat de maatbeker goed in het deksel is geplaatst voordat u het apparaat inschakelt. Laat gedroogde ingrediënten zoals sojabonen eerst weken voordat u ze in het filter verwerkt. Voor het eerste gebruik Maak alle onderdelen die in aanraking komen met voedsel grondig schoon voordat u het apparaat voor het eerst gebruikt (zie hoofdstuk `Schoonmaken'). Het apparaat gebruiken Blender De blender is bedoeld voor pureren, hakken en mengen. Met de blender kunt u soep, sauzen, milkshakes en beslag bereiden en u kunt er groenten, fruit en vlees mee verwerken. 2 Schroef de mesunit aan de onderkant van de blenderkan tot de mesunit goed is bevestigd. 4) De blenderkan kan in twee standen worden gezet: met het handvat aan de linker- of rechterkant. HR2011/HR2010: plaats het deksel op de blenderkan, druk het naar beneden en draai het deksel rechtsom (`klik'). Draai de bedieningsknop naar de pulsstand als u het apparaat slechts kort wilt laten werken. Tips Als u ijsblokjes wilt vermalen, doe dan niet meer dan 6 ijsblokjes (van ca. [. . . ] Op die manier levert u een bijdrage aan een schonere leefomgeving (fig. Garantie en service Als u service of informatie nodig hebt of als u een probleem hebt, bezoek dan de Philips-website (www. Nl) of neem contact op met het Philips Consumer Care Centre in uw land (u vindt het telefoonnummer in het `worldwide guarantee'-vouwblad). [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS HR 2002

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS HR 2002 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag