Gebruiksaanwijzing PHILIPS HR 1680

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS HR 1680. Wij hopen dat dit PHILIPS HR 1680 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS HR 1680 te teleladen.


PHILIPS HR 1680 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1807 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS HR 1680

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Wenn die Messer blockiert sind, ziehen Sie stets den Netzstecker aus der Steckdose, bevor Sie die blockierenden Zutaten entfernen. Je höher die Geschwindigkeit, desto kürzer ist die erforderliche Verarbeitungszeit. [. . . ] Houd toezicht op kinderen om te voorkomen dat ze met het apparaat gaan spelen. Raak de messen niet aan, vooral niet wanneer de stekker van het apparaat nog in het Als de messen vastlopen, haal dan eerst de stekker uit het stopcontact voordat u de Let op Schakel het apparaat uit en haal de stekker uit het stopcontact als u het apparaat onbeheerd gebruik en schoonmaken bewegen. Laat het apparaat afkoelen tot kamertemperatuur voordat u het weer gaat gebruiken. Maximaal geluidsniveau: 85 dB(A) Opmerking u de ingrediënten met een spatel of door wat vocht toe te voegen. Fouet Ne dépassez pas les quantités et les temps de préparation indiqués dans le tableau de la Tip Gebruik voor het kloppen van eiwitten een grote kom voor het beste resultaat. Om spatten te voorkomen, begint u met een lage snelheid en voert u de snelheid op na ongeveer 1 minuut. Conseil Niveau sonore maximal = 85 dB(A) Recycling Uw product is vervaardigd van kwalitatief hoogwaardige materialen en onderdelen die gerecycled en opnieuw gebruikt kunnen worden. Wanneer een product is voorzien van een symbool van een afvalcontainer met een kruis regels inzake gescheiden afvalophaling van elektrische en elektronische toestellen. 6) Dompel de motorunit, de koppelunit voor de garde en het deksel van de minihakmolen niet in water. 6) directive européenne 2002/96/CE : dispositions en vigueur dans votre région concernant la collecte séparée des appareils Let op Haal de stekker van het apparaat uit het stopcontact voordat u het apparaat schoonmaakt of een accessoire uit het apparaat neemt. [. . . ] Las cuchillas están muy Si las cuchillas se bloquean, desenchufe el aparato antes de retirar los ingredientes que están bloqueándolas. 9 Accesorios Puede solicitar una minipicadora (código 4203 035 83450) a su distribuidor Philips o a un centro de servicio autorizado por Philips como accesorio extra para la HR1680 Al utilizar este accesorio, tenga en cuenta las cantidades y los tiempos recomendados para la minipicadora. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS HR 1680

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS HR 1680 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag