Gebruiksaanwijzing PHILIPS HR1660/90

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS HR1660/90. Wij hopen dat dit PHILIPS HR1660/90 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS HR1660/90 te teleladen.


PHILIPS HR1660/90 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2475 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PHILIPS HR1660/90 (1785 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS HR1660/90

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] -- No toque los bordes de las cuchillas de las unidades de cuchillas, sobre todo si el aparato está enchufado. Nederlands Inleiding Gefeliciteerd met uw aankoop en welkom bij Philips!Als u volledig wilt profiteren van de ondersteuning die Philips biedt, registreer uw product dan op www. [. . . ] Schoonmaken en onderhoud Dompel de motorunit, de koppelunit voor de garde (HR1662/HR1661), het deksel van de compacte hakmolen (HR1661), het deksel van de XL-hakmolen (HR1662) of de koppelunit voor de aardappelpureerstaaf (HR1665) nooit onder in water of andere vloeistoffen en spoel ze ook niet af onder de kraan. Voor u begint met schoonmaken: 1 Haal de stekker uit het stopcontact. Recept voor pannenkoekvulling Dit recept kan worden bereid met de XL-hakmolen (alleen HR1662 alleen). Tip: U kunt de rubberen ringen van de hakmolenkommen verwijderen voor extra grondige reiniging. Tip: U kunt de mixstaaf snel schoonmaken door de beker direct na gebruik te legen en om te spoelen. Doe vervolgens warm water met een beetje afwasmiddel in de beker, steek de mixstaaf erin en laat het apparaat ongeveer 10 seconden werken. Com/service om accessoires en reserveonderdelen te kopen of ga naar uw Philips-dealer. U kunt ook contact opnemen met het Philips Consumer Care Centre in uw land (zie het ‘worldwide guarantee’-vouwblad voor contactgegevens). Milieu -- Gooi het apparaat aan het einde van zijn levensduur niet weg met het normale huisvuil, maar lever het in op een door de overheid aangewezen inzamelpunt om het te laten recyclen. Op die manier levert u een bijdrage aan een schonere leefomgeving (fig. Garantie en ondersteuning Als u informatie of ondersteuning nodig hebt, bezoek dan www. Veelgestelde vragen Vraag Waarom maakt het apparaat veel geluid, produceert het een onaangename geur, produceert het rook of voelt het heet aan?Antwoord Mogelijk hebt u het apparaat te lang zonder onderbreking gebruikt. Als dit het geval is, stop dan met het gebruik van het apparaat en laat het 60 minuten afkoelen. [. . . ] Gebruik de aardappelpureerder nooit om ingrediënten mee te pureren in een pan die op het vuur staat. Neem de pan altijd van het vuur en laat de ingrediënten een beetje afkoelen voordat u ze pureert. pureer geen harde of ongekookte etenswaren , want dit kan de aardappelpureerder beschadigen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS HR1660/90

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS HR1660/90 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag