Gebruiksaanwijzing PHILIPS HR1651/90

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS HR1651/90. Wij hopen dat dit PHILIPS HR1651/90 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS HR1651/90 te teleladen.


PHILIPS HR1651/90 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (8044 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS HR1651/90

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] -- Gebruik het apparaat niet indien de stekker , het snoer of andere onderdelen beschadigd zijn. -- Indien het netsnoer beschadigd is, moet u het laten vervangen door Philips, een door Philips geautoriseerd servicecentrum of personen met vergelijkbare kwalificaties om gevaar te voorkomen. -- Raak de messen niet aan, vooral niet als de mixstaaf aan de motorunit is bevestigd. [. . . ] 6 Beweeg het apparaat voorzichtig omhoog en omlaag, en maak ronddraaiende bewegingen om de ingrediënten te mengen. Middelgrote hakmolen (alleen HR1652) De hakmolen is bedoeld voor het hakken van ingrediënten zoals noten, vlees, uien, harde kaas, gekookte eieren, knoflook, kruiden, droog brood enz. De middelgrote hakmolen is voorzien van een mesunit met rechte messen en een mesunit met getande messen voor het vermalen van ijs. Voor alle ingrediënten die in onderstaande tabel worden genoemd, moet u de mesunit met rechte messen gebruiken. Gebruik de mesunit met getande messen alleen voor het vermalen van ijsblokjes. Wees voorzichtig wanneer u de mesunits hanteert; de messen zijn zeer scherp. Wees vooral voorzichtig wanneer u de mesunit uit de hakmolenkom verwijdert, wanneer u de hakmolenkom leegt en tijdens het schoonmaken. Opmerking: Snijd grote ingrediënten in kleinere stukjes van ongeveer 2 cm voordat u deze in de handblender doet. Nederlands 65 Hoeveelheden en verwerkingstijden - middelgrote hakmolen (alleen HR1652) Ingrediënten Uien en eieren Vlees Kruiden Noten en amandelen Droog brood Parmezaanse kaas Pure chocolade Hoeveelheden 200 g 200 g 30 g 200 g 80 g 200 g 100 g Tijd 5 x 1 sec. Opmerking: Als de ingrediënten tegen de zijkant van de hakmolenkom blijven kleven, haal dan de stekker uit het stopcontact en verwijder de droge ingrediënten met een spatel van de wand of voeg vocht toe (bijvoorbeeld als u pesto maakt). 6 Druk op de aan/uitknop of op de knop voor turbosnelheid om het apparaat in te schakelen. Tip: Als u een kleine hoeveelheid wilt kloppen, kunt u de beker een beetje kantelen voor een sneller resultaat (fig. Tip: Gebruik voor het kloppen van eiwitten een grote kom voor het beste resultaat. Tip: Om spatten te voorkomen, begint u met een lage snelheid en voert u de snelheid na ongeveer 1 minuut op. Opmerking: Gebruik de garde niet om deeg of cakebeslag mee te bereiden. 5 Na ongeveer 1 minuut kunt u op de knop voor turbosnelheid drukken om verder te gaan op turbosnelheid. [. . . ] 4203 035 95631 4203 035 95641 4203 035 95651 4203 035 95661 4203 035 95671 4203 035 95681 4203 035 95691 4203 035 95731 68 Nederlands Veelgestelde vragen Vraag Het apparaat maakt veel lawaai, produceert een onaangename geur, voelt heet aan of er komt rook uit. Hoe groot mogen de ingrediënten zijn voordat ze kunnen worden verwerkt?Als er zeer harde ingrediënten worden verwerkt, kunnen deze dan het apparaat beschadigen? [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS HR1651/90

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS HR1651/90 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag